Twintip ski til junior - Besvar indlæg

Udfyld felterne i formularen nedenfor for at besvare indlægget på Skisport forummet.

Navn:
Email:
Gentag email:

Du modtager en e-mail fra os, i den findes et link du skal klikke på før dit indlæg kan ses.

jeg ønsker ikke at modtage mails når der skrives i denne tråd
send en mail når der svares på mit indlæg (du modtager mail ved det første svar)
send en mail når der skrives i denne tråd (du modtager mail ved alle svar)
Cecilie Svegaard Aakjær skrev:
Hej. Jeg har søgt i de tidligere tråde, men kan ikke finde lignende indlæg. Jeg er ved at købe et par nye ski til min dreng på 11 år, der er 145 cm høj. Han skal til vinter afsted på sin 8. og 9. skiferie, og er en ret rutineret løber, der både står på pisten inkl. sorte pister, off piste og på små hop.

Jeg har kigget på et par LINE Tom Wallish shorty, der er twintip ski (børnemodellen af LINE pro modellen) i længde 137 (de fåes også i længde 147 cm).

Jeg er bevidst om, at de især er gode til parken, men kan samtidig læse, at de også fungerer ret godt på pisten. Vores dreng vil gerne øve sig på lidt flere hop etc., men vil også gerne fortsætte med at køre på pisten med os, og mellem træerne

Er der nogen af jer der kender til LINE skiene? Og lyder en længde på 137 ok, eller skal jeg gå efter dem, der er 10 cm længere?

På forhånd tak, og god aften
Mvh Cecilie
Emne:
Tekst:

Når du trykker "Opret indlæg" bliver der sendt en e-mail til dig. I denne skal du klikke linket, så kan dit indlæg ses på siden. Dit indlæg er altså først online, når du har aktiveret det.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen