Transport af bagage under ski safari i Dolomitterne, Italien

Ole Kjær 11/12 2016 19:33

Nogen gode/kreative forslag til, hvordan vi får transporteret vores bagage (4 sportstasker) fra St. Ulrich -> Rifugio Lagazuoi -> Kronplatz -> St.Ulrich, så vi ikke behøves at løbe på ski med rygsække på vores 4-dages ski safari med overnatning på nyt hotel hver nat.

Tak for Jeres ideer ;-)

Kommentarer:
Der er i alt 3 svar i denne forumtråd.

Tina 12/12 2016 12:00

Sv: Transport af bagage under ski safari i Dolomitterne, Italien

Hvis i ønsker at løbe med rygsæk er der nok ikke andre muligheder end den dyre - Send dem med taxa. Ud fra jeres rute kan jeg se at der ikke er langt mellem overnatningsstederne så jeg vil forslå at i tager rygsækkene på og løber frem til næste stop og sætter dem af. Det behøver ikke at tage mere end 2 timer og så har i resten af dagen med ryggen fri. Da det er 4 dage er det også begrænset hvor meget i behøver at medbringe. Hverken Lagazoui eller Kronplatz kræver smoking ????

Tina 12/12 2016 12:20

Sv: Transport af bagage under ski safari i Dolomitterne, Italien

Der mangler lige et "ikke" i første sætning. Det er selvfølgelig "Hvis i ikke ønsker at løbe med rygsæk" Sorry ????

Ole Kjær 13/12 2016 19:24

Sv: Transport af bagage under ski safari i Dolomitterne, Italien

Tak for input Tina - jeg må få hentet nogle taxa-priser hjem ;-)

Hvad med det vi i de gode gamle dage kaldte 'ski-bumser' - er de evt interesseret i at tjene pengene på at fikse bagage-transporten og er der nogen der har input til hvor/hvordan finder man dem - og hvad man gør for at sikre sig, at de ikke stikker af med vores sager - eller skal vi bare opgive den løsning ?

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen