Tilpasning af brugte skistøvler - Besvar indlæg

Udfyld felterne i formularen nedenfor for at besvare indlægget på Skisport forummet.

Navn:
Email:
Gentag email:

Du modtager en e-mail fra os, i den findes et link du skal klikke på før dit indlæg kan ses.

jeg ønsker ikke at modtage mails når der skrives i denne tråd
send en mail når der svares på mit indlæg (du modtager mail ved det første svar)
send en mail når der skrives i denne tråd (du modtager mail ved alle svar)
Lars Nielsen skrev:
Hej

Jeg købte tilbage i 2008 et par skistøvler i mærket LANGE. De er købt i butik med kyndig vejledning osv. Som temmelig ny skiløber dengang spurgte jeg til om ikke jeg kunne få dem tilpasset til min fod, da jeg havde hørt det var vejen frem. Svaret lød at det ikke var nødvendig, og at støvlen nok skulle sætte sig efter foden. Jeg gik lidt rundt i støvlerne hjemme inden første skitur, og de virkede ikke til at nage. Men det gjorde de så på den første skitur, og har gjort det lige siden. Jeg skulle selvfølgelig have vendt tilbage til butikken, men det kom jeg aldrig hvilket ærger på hver skitur. Jeg er vældig glad for støvlerne, men de sidder bare ikke heelt som de burde, hvilket ødelægger skidagene for mig.

De er blandt andet spidsen af min storetå der går i mod på højre fod, indersiden af højre fod der nager, og så en ned over fodryggen på begge fødder når jeg har spændt støvlerne stramme nok. Som det er nu løsner jeg dem mange gange i løbet af dagen, hvilket kunne være rart at slippe for.

Er der noget jeg selv kan gøre for at afhjælpe problemet ?

vh Lars
Emne:
Tekst:

Når du trykker "Opret indlæg" bliver der sendt en e-mail til dig. I denne skal du klikke linket, så kan dit indlæg ses på siden. Dit indlæg er altså først online, når du har aktiveret det.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen