Spørgsmål angående sæson 23/24

Frida Pedersen 04/01 2023 11:28

Hej. Jeg skriver på vegne af tre piger, som overvejer at tage på sæson et sted i alperne. Vi kunne rigtig godt tænke os at komme sammen til et område, og arbejde. Er der nogle der har erfaring med det, eller ved om det overhovedet er en mulighed.
Vi er også i tvivl om det er smartest at arbejde som hotelpersonale gennem et bureau eller vi skal prøve at søge det på egen hånd.
Mvh Frida

Kommentarer:
Der er i alt 2 svar i denne forumtråd.

Miriam 16/05 2023 17:32

Sv: Spørgsmål angående sæson 23/24

Hej Frida,

Kæmpe fed idé med en vinter i alperne! Det fortryder I ikke ;-)

Der er mange måder at gøre det på, og nogle vil nok mene at noget er federe end andet - men her får I min udlægning :)

Jeg tog afsted på sæson som skiinstruktør i Østrig med Snowminds i 2017, lige efter jeg blev student, og havde en DRØM af en vinter! De sørgede for alt lige fra intro-event i Danmark inden afrejse, til afrejse, skilærer-uddannelsen, og ikke mindst skaffede mig et job på en skiskole, da jeg havde bestået min eksamen. Jeg blev smask forelsket i Østrig og livet i alperne - så endte med at blive hængende i Østrig i tre år - helt klart mit andet hjem i dag.

Min erfaring fra det, blev at jeg hurtigt fandt ud af, at instruktør var den fedeste måde at gøre det på, da man bruger hver dag i sneen, får en masse god undervisningserfaring, og får en masse god skitræning, så man kan blive bedre - det synes jeg var super fedt. Jeg havde også selv overvejet hotelpersonale, guide eller lign., men da jeg først kom til Østrig, var jeg ikke i tvivl om at alperne er fedest, når din arbejdsplads er på pisten :-) Samtidig synes jeg det var super nice, at Snowminds hjalp mig med det hele, så jeg ikke skulle tænke på at stå uden job, selv finde ud af transport, regler for arbejde i udlandet og alt det som kan virke super uoverskueligt.

Det kan i hvertfald anbefales på det kraftigste - lige meget hvordan I tager en vintersæson - for det er en oplevelse for livet!

Svar endelig tilbage her, hvis I har spørgsmål til min oplevelse med det hele :)
Hilsen, Miriam

Snowminds 16/05 2023 16:14

Sv: Spørgsmål angående sæson 23/24

Hej Frida + veninder

Fedt at I overvejer at tage afsted på en sæson til alperne og arbejde der i et område. Jeg har selv haft to sæsoner i Østrig som skiintrsuktør, hvor mit daglige job var at undervise børn og voksne i at stå på ski. Jeg nød hvert et øjeblik og mest af alt fordi skiløbet var virkelig fedt, men også fordi at jeg typisk arbejdede 5 timer om dagen, hvor jeg skulle undervise på ski og resten af dagen kunne jeg være sammen med mine venner, stå mere på ski, opdage byen og lære de lokale at kende. At arbejde som skiinstruktør i alperne er en virkelig fed mulighed for at tage på en sæson, samtidig med at du kan tjene lidt penge ved siden af, og for ikke at nævne at du bliver endnu bedre til at stå på ski/snowboard! ;)
Jeg var selv afsted på vores 5 ugers kursus for at tage min instruktøruddannelse i Østrig, hvor jeg bagefter kom ud på min destination og var klar til at arbejde. Det var det hele værd og også grunden til at jeg tog afsted igen året efter!

Vi har en masse fede destinationer i Østrig, men tilbyder også instruktørkurser i Canada, Schweiz, Japan, Norge og Spanien, hvis det har interesse? :)

I kan sagtens søge om at komme afsted sammen på en sæson og så hjælper vi jer selvfølgelig med at finde job, bolig, blive uddannet og generelt stå for alt det praktiske, så I ikke skal planlægge det helt store selv.

Lad os endelig vide, hvis I fortsat er interesseret i at tage afsted på en sæson og kunne have lyst til at høre mere om en sæson som ski/snowboard instruktør i aplerne eller på nogle af vores andre destinationer!

Rigtig god dag, venlig hilsen Nanna fra Snowminds

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen