sl10 vs sx10 - Besvar indlæg

Udfyld felterne i formularen nedenfor for at besvare indlægget på Skisport forummet.

Navn:
Email:
Gentag email:

Du modtager en e-mail fra os, i den findes et link du skal klikke på før dit indlæg kan ses.

jeg ønsker ikke at modtage mails når der skrives i denne tråd
send en mail når der svares på mit indlæg (du modtager mail ved det første svar)
send en mail når der skrives i denne tråd (du modtager mail ved alle svar)
Michael Hansen skrev:
Jeg har i nogle måneder kigget efter nye ski og har fundet frem til atomics SL10 eller SX10 sikkert er sagen. Jeg er bare meget i tvivl om hvilken model jeg skal vælge.

Jeg har prøvet SX7 og SX9 og synes de begge er super fede og stabile. Så er det bare om jeg skal vælge skien med lidt mindre svingradius eller skien som er lidt stivere og mere stabil under høje hastighedder.

Jeg holder mig stort set altid på pisten, og de blå og røde pister passer mig bedst. jeg kører for det meste ret hurtigt på middel pisterne, hvor jeg føler jeg har styr på mig selv og skiene. Her tænker jeg måske Sx10 ville være super. Jeg er lidt mere presset på de sorte og isede pister hvor farten kommer lidt ned så jeg har lidt kontrol. Her havde jeg en forstilling om SL10 ville ha en fordel med sin lidt kortere sving radius.

Jeg har samlet set nok 7-8 uger på ski og har en idé om jeg nok skal kommer efter de sorte pister i løbet af et par skiferier mere. Vil SL10 så være stabil nok til mig eller skal jeg vælge SX`eren? Eller er der måske en helt anden ski som passede mig endnu bedre. Nu har jeg jo kun prøvet et par af atomics modeller, som jeg er blevet ret vild med.

Jeg har på nuværende tidspunkt et par rossignol open 500, 167cm som jeg egentlig aldrig rigtig har haft det vilde kærlighedforhold til. Det er min første ski og måske var det lidt et fejlkøb, men det er jo svært at vælge det rigtige når man ikke er så erfaren, men man alligevel godt vil ha sit eget udstyr.

Jeg er iøvrigt ca 179cm høj og vejer omkring de 78kg

Vh

Michael
Emne:
Tekst:

Når du trykker "Opret indlæg" bliver der sendt en e-mail til dig. I denne skal du klikke linket, så kan dit indlæg ses på siden. Dit indlæg er altså først online, når du har aktiveret det.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen