Sky 7 eller Soul 7

Profilbillede af Frederik Lambrecht

Hejsa

Jeg er igang med at kigge på et par nye ski til næste sæson. Jeg har fundet frem til at det enten skal være Rossignol Soul 7 HD (106 under foden) eller Rossignol Sky 7 HD (98 under foden).

Jeg er ikke nået til det punkt, hvor jeg kører hardcore freeride med drops osv, men nyder at udforske alle dele af ressorterne når vejret tillader det. (også bagsider mv.) Skien kommer til at blive brugt på pisten når det er nødvendigt, så den oplevelse skal også være i fokus. Dog udelukkende de dage hvor der alligevel vil være powder eller meget sne på pisten - Jeg kommer ikke til at bruge den på en hård piste, der har jeg et par finde HEAD iSpeed.

Hvad vil i anbefale at jeg køber? Nogle ting jeg skal have med i mine overvejelser?

Jeg prøvede Rossignol Soul 7 i år i december i Østrig, og det var en fantastisk oplevelse. Jeg kunne dog mærke, at de indimellem mistede grebet når pisten blev hård - Det er derfor jeg tænker om Sky 7 måske er en mulighed.

Til gengæld var Soul 7 helt sublime i powder, opkørte pister, slush, osv osv.

Vh Frederik

Kommentarer Svar  
Profilbillede af Andreas
Sv: Sky 7 eller Soul 7

Hej Frederik

Kan se det er et lidt gammel indlæg. Du skal klart vælge den smalleste under foden, hvis du gerne vil køre over det hele. Mange vil mene at der ikke er én perfekt ski til både pist og pudder, men af de to du nævner her, vil det klart være sky 7 der er mest kompetent.

Generelt har der været et skift mod bredere ski, men den trend ser (heldigvis) ud til at stoppe, - det er altså ikke mange dage om året, man står i sne til hoften og får brug for 120 under foden.

Har selv prøvet soul 7 og den er også virkelig god, men som det du beskriver det her, vil jeg klart gå efter sky 7 - måske endda kigge på noget k2?

Mvh
Andreas

Søg   Svar på indlæg