Laura Rasmussen 11/12 2007 12:23

Hej med Jer.

Min kæreste og jeg står overfor årets både sidste og første skiferie, idet vi tager til Iscghl d.21 dec - 5.jan. Så vi holder jul dernede og har så snakket om at købe vores julegaver dernede. Iscghl grænser op til en schweisisk toldfri by (samnaun) og da min kæreste gerne vil have et skiur, ville det jo så være oplagt, at købe det der!! Nå nu til sagens kerne!! Vi har kigget lidt på nettet, men jeg synes ikke jeg informationen har været særlig let tilgængelig, så nu prøver jeg her.. -- Hvordan er jeres erfaringer med skiure?? Hvad skal man være opmærksomme på, hvad kan I anbefale osv osv. Det skal jo kunne lidt forskelligt, men det må også gerne være et, der ikke er kæmpe stort, så det også kan bruges til daglig. I må også gerne skrive noget om priser, så vi ikke kommer til at lae en "dum" handel dernede.

Ellers er der vidst bare at ønske alle en glædelig jul og en super sæsson i det hvide.

Venlig hilsen Laura

Kommentarer:
Der er i alt 3 svar i denne forumtråd.

Kasper 11/12 2007 13:07

Sv: Skiur

Jeg har selv en Suunto X9i som jeg forventer mig meget af.. Men det koster også lidt $$$ - noget der ligner 2500 med så er der også GPS i..

Kasper

http://skiguide.topdollar.dk

Thomas Jensen 11/12 2007 13:48

Sv: Skiur

Hej,

Hvad mener du med "skiur" ?

Hvis du mener de traditionelle som kan virke som liftkort ville jeg ikke købe dem. Mange liftselskaber er skiftet 100% til keycards som du så blot har i din skijakke. Disse steder kan "skiure" ikke bruges.

Hvis du mener fancy m. GPS und alles er det selvfølgelig en anden snak. Trenden i år og de næste par år bliver helt sikkert at flere og flere liftsystemer bliver koblet op på webbaserede systemer således du efter endt skidag kan se en løbsprofil m. antal kørte km. højdemeter osv. Se eks. http://shor.ter.dk/653194121 som er fra i sidste uge.

vh
thomas, http://alpeferie.dk/

Torben Mikkelsen 11/12 2007 14:55

Sv: Skiur

Hej.

Godtnok er det ikke et traditionelt ur, men jeg vil bare gøre opmærksom på Navman A300, som vha. af en gps bl.a. kan vise hastighed og faldhøjdemeter kørt. Jeg bruger det selv, og det er ret sjovt. Kig f.eks. her (eller søg på Navman A300):

http://www.heartratemonitor.co.uk/navman_a300_uk.html

mvh. Torben

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen