Skisæson

Profilbillede af Lasse

Hej alle, min kæreste og jeg overvejer at tage ned til Østrig i en sæson (Start januar til slut april). I starten ville jeg kun arbejde på hotel udenom danski og lignende, men desto mere jeg har kigget på det desto mere i tvivl er jeg blevet. Skal jeg arbejde for et selskab eller hvilket erfaringer har i?

Har også nogle andre spørgsmål som: Er det et krav hos mange hoteller at man kan tale godt tysk? Og hvis jeg arbejder for et selskab, må jeg så ikke få lov til at vælge hvor jeg vil hen?

Kommentarer Svar  
Profilbillede af Lasse
Sv: Skisæson

Og hvis jeg skal vælge et selskab, hvilke er så bedst?

Håber vi har tid og lyst, til at hjælpe et par i forvirring.

Sv: Skisæson

Hej Lasse

>Er det et krav hos mange hoteller at man kan tale godt tysk?
Det kommer sikkert an på om hotellet har danske eller udenlandske gæster. Der findes flere hoteller i Østrig drevet med dansk personale, som næsten udelukkende har danske gæster. Så bliver det tyske sprog nok mindre vigtigt. Men tager du et "normalt" østrigsk hotel, vil de nok foretrække du kan kommunikere med gæsterne, med mindre det er som opvasker du vil arbejde.

>Og hvis jeg arbejder for et selskab, må jeg så ikke få lov til at vælge hvor jeg vil hen?
Normalvis vælger selskabet det, altså sammensætter et team af personer til hver destination som du finder bedst. Så har du krav om bestemte destinationer er det nok ikke guidevejen du skal gå.

Mvh Rasmus

Profilbillede af Martin
Sv: Skisæson

Hej Lasse

Jeg har tilbragt en del sæsoner i de franske alper ( val thorens ) og har boliger der, og kan hjælpe dig dernede hvis det kunne være en mulighed for jer ;-) du er meget velkommen til at skrive

Martin

Profilbillede af Martin
Sv: Skisæson

mit nr 42207664

Søg   Svar på indlæg