Skiintruktør kursus / New Zealand

Profilbillede af Jan Bo

Hey alle.

Jeg er en "ung" gut som lige er fyldt de 30... ja, ER altså stadig ung :-)

Jeg har de sidste mange år gået og drømt om at tage til New Zealand for at tage et instruktørkursus. Det er bare én af de ting som jeg aldrig har fået opfyldt!
Èn af de grunde heraf, er at jeg har visse forpligtelser her hjemme, så som faste udgifter til husleje, fast indkomst etc. etc.

Jeg søger derfor andre som evt. "leger" med samme tanke og har, eller ønsker en rejsekammerat, men som måske har forbindelse til job muligheder ´down there´ mens man tage sådan et kursus!?

Jeg har udset dem her... http://www.skiinstructortraining.co.nz/index.html
og ønsker at tage de kursus på 11 uger - evt. ekstra :-)

Jeg kan nævne at jeg er en stabil alpinløber, meeen ikke supermand eller noget!

Håber at høre fra nogle :-)

Kommentarer Svar  
Profilbillede af Jan Bo
Skiintruktør kursus / New Zealand

Der er også en anden mulighed - http://www.nonstopski.com/ i Canada...

Profilbillede af Kenneth Sloth
Skiintruktør kursus / New Zealand

Hej Jan

Jeg er ligeledes lige omkring de 30 (29) og jeg har også altid drømt om, at tage en skiinstruktøruddanelse, men har også både familie og husleje jeg skal tage mig af herhjemme.

Nu ved jeg ikke om en del af din drøm er, at tage uddannelsen i enten Canada eller New Zealand. Min er blot, at kunne komme afsted som instruktør nogle måneder om året, samt, at blive bedre på ski.

Hvis det er kriterierne så er der jo også Den Danske Skiskole www.dendanskeskiskole.dk hvorigennem man kan tage en international skiinstruktøruddannelse.

Jeg har tilmeldt mig det første kursus BSI1 i uge 15 2008, men frygter lidt, at jeg bliver alderspræsident. Jæg håber, at kurset bliver til noget, så jeg kan komme igang med uddannelsen.

Profilbillede af Helle Lorensen
Skiintruktør kursus / New Zealand

hey i "gamle guttere"

jeg er en UNG kvinde på 21

jeg har selv taget skilære udd. i østrig som er det billigste og hurtigeste men en super god og meget hård udd. jeg tog den som 18'et hvilket i sig selv er vildt men det var fedt, da den først var taget og kom ud og arbejde som udd. ski lære. mødte en enkel som tog den danske hvilket han var glad for og den var lidt bedre end den østriske grund udd.
for mig lyder den NZ's udd. vanvittig at den er så lang men har også kigget på den.

jeg går nu med drømmen og planen om at tage til New zealand (i deres skiseason 2009) jeg har ingen kontakter men regner med at det kan lykkes regne med at skrive til en skole om et ½år eller sådan, og finde ud af alle de små detaljer.

spørg endelig hvis du/i vil vide mere om den østriske udd.

kan lige tilføje at skiskolen i Wagrain altid er interesert i at få gode ski folk ned i høj seasonen da de slet ikke kan få nok af danskere (så du behøver ikke være udd. hvis det bare er i højseasonen)


Helle

Skiintruktør kursus / New Zealand

Hej hej!
Det kursus lyder umiddelbart super fedt, men også dyrt og tidsvarende.
Jeg er selv lige kommet hjem fra et Skilærer-anwärter kursus i kaprun, østrig. Det var et skidegodt kursus, men som selvfølgelig mest handlede om hvordan man underviste børn og begyndere, det indeholdt ikke så meget egenkunnen.
Jeg kan tilmed fortælle at der der med alders præsidenten, ikke betyder så meget. På det kursus jeg var på strakte aldersrammen sig fra 15-60!!! jeg var selv på hold med en på 60, og det var super sjovt(jeg er selv 20). Så vær ikke bange for at være den ældste :)

Jeg kan kun anbefale den østrigske(eks. sbssv.at) uddannelse!

Held og lykke med at finde drømme kurset!

Gå vind herfra

Andi

Søg   Svar på indlæg