Skiinstruktør job i mit sabbatår

Laust Fricke 09/12 2016 19:57

Hejsa!

Jeg går i 3.g., og i sæson 2017/18 vil jeg gerne blive skiinstruktør på en destination i Europa.

Jeg har undersøgt kravene ift., hvad er kræves for at blive skiinstruktør, hvorved det er blevet klart, at der kræves nogle dyre kurser, før sådan et job kan blive aktuelt.

Selvfølgelig, vil jeg helst gerne blive skiinstruktør i et stort skiområde i Sydeuropa, men Norge eller Sverige er også fint.

Er der nogen, der ved om jeg kan tage et skiinstruktørkursus gennem et skisportssted, sådan jeg ikke selv skal betale for det, eller vil sådan en udgift være et must?

Vil der være mulighed for en udmærket løn bagefter ved et skisportssted, så jeg eventuelt ville kunne tjene de penge jeg bruger på et skiinstruktørkursus ind igen eller er det bare en oplevelse, der koster? :-)

Med venlig hilsen

Laust Fricke

Kommentarer:
Der er i alt 4 svar i denne forumtråd.

Henning Stokholm Buch 03/09 2017 21:57

Sv: Skiinstruktør job i mit sabbatår

Hej Laust
Hvis du stadigvæk mangler ideer til at komme i gang med din drøm om et år som skilærer, kan jeg hjælpe dig med adresser og måske også et job. Har selv arbejdet de sidste to sæsoner som skilærer i Østrig. Og ja, arranger det selv. Ring / sms til 23439045.
Skihilsen
Henning

Rasmus Lundby 02/02 2017 13:45

Sv: Skiinstruktør job i mit sabbatår

Hej,
I uge 19 afvikler Den Danske Skiskole danske skiinstruktørkurser.
DDS er Danmarks Skiforbunds uddannelsesafdeling og afvikler årligt instruktørkurser for hundredevis af danskere. DDS er nonprofit, og styret af dem der deltager på kurserne.

Du skal tilmelde dig BSI1 kurset, og kan med en bestået eksamen søge job på en lang række destinationer rundt om i verden. DDS hjælper med en jobbank, hvor du let og gratis kan søge job til kommende vinter.
Således vil det samlet set koste dig ca. 8500 kr. at få en skiinstruktøruddannelse og dermed få et job.

Dog tror jeg ikke at du skal forvente, at du tjener en høj løn - men jeg vil alligevel klart anbefale dig at tage afsted en vinter. Det er en fantastisk oplevelse.

Mads Petersen 11/07 2017 15:29

Sv: Skiinstruktør job i mit sabbatår

Hej Laust,

Mega fedt at du gerne vil være skiinstruktør! Det er et awesome job, hvor du får stået rigtig meget på ski, møder en masse nye mennesker og får oplevelser for livet. Hvis du gør det, vil du aldrig fortryde det. Man skal have en instruktøruddannelse for at arbejde i skiskolerne, hvilket kan tages flere steder.
Jeg arbejder for Snowminds, hvor vi sørger for det hele. Vi uddanner skiinstruktører, skaffer job i en skiskole i enten Østrig, Canada eller Japan, samt sørger for bolig, transport og vejledning hele vejen.

Er du interesseret i at høre mere om at blive skiinstruktør og arbejde i en skiskole, er du velkommen til at ringe helt uforpligtende til os på tlf. 2899 3599, skrive en mail på info@snowminds.dk, eller tjekke hjemmesiden ud på www.snowminds.dk.

Mvh
Mads

Rune Abildgaard Sørensen 14/12 2016 14:28

Sv: Skiinstruktør job i mit sabbatår

Markedet flyter over av unge mennesker det skal ha "en sesong" som skiinstruktør, så du må nok regne med at det er en omkostning du bliver nød til at ta.

Lønnen som lavt utdannet instruktør uten erfaring, er dessverre ikke det store, men kan varierer ganske meget fra skiskole til skiskole.
Men du får jo lønn, og om du er heldig billig bolig via skiskolen. Så er det jo bare at prioriterer udgifter. Tipper det du bruker på øl og utstyr kommer til at overgå prisen på et instruktør kursus, så der er jo andre steder at "hente pengene" :D
De fleste kommer nok hjem fra den første sesong med røde tall i regnskapet...

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen