Skibukser med eller uden seler?

Louise 09/06 2016 14:11

Hejsa
Jeg skal på ski om en måneds tid. Og er derfor ved at kigge på noget skitøj. Er lidt i vildrede om bukserne skal være med seler eller ej? Hvad kan i anbefale mig?
Mvh Louise

Kommentarer:
Der er i alt 3 svar i denne forumtråd.

Rasmus 28/12 2019 20:52

Sv: Skibukser med eller uden seler?

Du skal helt klart vælge dem med seler. Og gerne hvor der også er et rygstykke baggpå. Vi er en familie på 4. Alle vores skibukser har seler.
Fordelene med seler er at bukserne bliver siddende hvis du falder. Og er du nybegynder falder du meget. Desuden giver selerne en følelse af at være "samlet på midten. Derudover er rygstykket med til at varme lænden, hvis du sidder i en kold lift.
Det er selvfølgelig altid en smagssag om man er til seler. Men vi har aldrig følt at de har været generende eller irriterende at have på.

Carina 12/06 2016 22:10

Sv: Skibukser med eller uden seler?

Hej

Jeg har både haft bukser med og uden seler. Jeg foretrækker klart dem uden seler. Jeg synes det er nemmere når man f.eks, skal på toilettet for så behøver man ikke også at skulle have jakken af. Desuden synes jeg det er irriterende med selerne., for jeg synes de generer at have på. Fordelen ved bukser med seler kan være hvis du er ude og køre i dyb sne. Bukserne går som regel højere op på maven og derved risikerer du at sneen ikke kommer så let ind.

Karin Vang 29/09 2016 23:15

Sv: Skibukser med eller uden seler?

Køb et par selebukser ! De har den fordel, at de går højere op end taljen - både foran og bagpå, så man ikke fryser over lænden. Hvis du synes, at selerne er irriterende, kan du bare "knappe" dem af, idet de fleste sele er fastgjort med velcro eller spænder = du faktisk har frit valg. I øvrigt kan du roligt købe i supermarkeder (Lidl /Føtex / Kvickly) til under halv pris. Jeg har i mine snart 44 år på ski haft både dyre og billige bukser, og den eneste forskel er, at de billige "larmer" lidt mere, når man går. Ligeså er skiundertøj fra samme steder ok - hold øje med tilbudsuger. Rigtig god fornøjelse, det er en super sportsgren. Men pas på - man bliver "bidt" af den. Mvh Karin

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen