Ski til de små...

Skialfen 26/10 2006 11:10

Hej!

Er der nogen der kan hjælpe mig?

Min datter er 6 år gammel, stadiet over nybegynder og 125 cm. høj.

Hvor lange skal hendes ski være?

De bedste sne- og skihilsner

Kommentarer:
Der er i alt 3 svar i denne forumtråd.

Mogens 26/10 2006 13:41

Sv: Ski til de små...

Ski til under næsen er normalen, men der kan ikke siges noget endegyldigt når vi snakker børn da deres motorik er meget spredt i den aldersgruppe. Derfor er der nogle børn der vil have bedre af lidt kortere ski.
Jeg går ud fra du vil købe ski til barnet, istedet for leje og det er selfølgelig fint hvis i skal afsted flere uger i sæsonen, men ellers vil jeg anbefale leje. Børns udvikling på ski efter nybegynder ugen sker lynhurtig og da de naturligt vokser rimeligt stærkt på et år vil de nye ski formodentlig være for korte og bløde næste sæson, og dermed har i gjort en rigtig dårlig investering både pengemæssigt og for barnet hvis han/hun skal trækkes med ski der ikke er på niveau med barnets kunnen.

Ivanrafn 27/10 2006 07:41

Sv: Ski til de små...

I den alder kan jeg anbefale ski som går til hagen, målt med skistøvler på.

Hvis hun er en habil skiløber kan man godt overveje ski som går til næsen, men mange børn vil have problemer med krydsede ski mv..

Hvis det er fordi du gerne vil købe ski til hende, så lad være med at falde for fristelsen til at købe dem for lange. En bedre løsning er at sælge dem på dba, når sæsonnen er forbi.

Peter 27/10 2006 08:55

Sv: Ski til de små...

Hej.
køb eller lej dem på destination, dem der står laver jo ikke andet så de må være de rette at henvende sig til.

Peter

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen