Ski-instruktør-uddannelse

Rasmus Frederiksen 05/02 2017 18:42

Hej Her..

Er der nogen her der kan forklare lidt om ski-instruktør-uddannelser. Hvad skal man vælge, og hvilke faldgrupper, skal man undgå. Det jeg søger er sådan set bare et allround bevis, således at man kan komme afsted, og tumle med nogle unger i sneen..:-)
Jeg er ikke super sej på ski, har ingen offpist- erfaring, men er ikke bange for de sorte pister, så vel sådan set meget gennemsnitlig på ski.. Jeg er hjælpe-instruktør i den lokale kajakklub og nyder at give og formidle undervisning... kom frisk med forslag,, jeg er klar..
Ski-Hilsner Rasmus

Kommentarer:
Der er i alt 6 svar i denne forumtråd.

Rasmus Alenkær-jørgensen 29/08 2017 08:48

Sv: Ski-instruktør-uddannelse

Hej Rasmus.

Den Danske Skiskole uddanner instruktører der er i høj kurs i Østrig, Norge, Sverige og Japan. JEg ved ikke så meget om østlandene, men er ret sikker på at det også giver muligheder der.

Der er kursus i Efterårsferien(uge 42) i HinterTux.

Se mere her: http://dendanskeskiskole.dk/kursus

Så ses vi måske :-)

/Rasmus

Henning Stokholm Buch 03/09 2017 21:38

Sv: Ski-instruktør-uddannelse

Hej Rasmus.
Mangler du stadigvæk ideer til at komme i gang med dine planer om en vinter som skilærer, kan jeg hjælpe dig råd og vejledning og måske også et job. Har selv arbejdet de sidste to sæsoner i Østrig som skilærer. Ring / sms på 23439045.
Skihilsen
Henning

André Andersen 06/02 2017 09:55

Sv: Ski-instruktør-uddannelse

Hej Rasmus

Du finder en artikel der opsummere muligheder her: http://www.skisport.dk/artikler/bliv-skilaerer/
Håber den kan hjælpe :o)

Mvh. André

Rasmus Frederiksen 08/02 2017 17:24

Sv: Ski-instruktør-uddannelse

Kom gerne med jeres erfaringer :-)

Julie Andersen 31/05 2017 14:55

Sv: Ski-instruktør-uddannelse

Hej Rasmus.
Jeg er selv uddannet ski instruktør igennem det østrigske system - desværre, er det ikke ét overordnet system når det kommer til skilæreruddannelse. Hvert land har deres eget system, så hvis du vil arbejde i Østrig, vil jeg anbefale at tage den østrigske (Forudsat dit tyske er okay), hvis du vil arbejde i Sverige/Norge ville jeg tage deres uddannelse. Et godt sted, at starte din søgning vil være på snowminds. dk. Rigtig godt selsskab, som hjælper dig gennem hele systemet, og hjælper dig til at finde arbejde efter kurset..

Mads Petersen 11/07 2017 15:43

Sv: Ski-instruktør-uddannelse

Hej Rasmus,

Nice at du gerne vil være skiinstruktør. Hvis du elsker at stå på ski og nyder at formidle undervisning, så er det et perfekt match som skilærer. Jeg arbejder for Snowminds, som uddanner skiinstruktører og sørger for job, bolig og transport. Vi sender instruktører til hele verden bl.a. Østrig, Japan og Canada. Du er meget velkommen til at ringe helt uforpligtende og høre mere om skiinstruktøruddannelserne og arbejdet som skilærer i en skiskole. Du kan ringe på tlf. 2899 3599 når det passer dig!

Mvh
Mads

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen