Santa Cristina i Val gardena erfaringer søges

Elsa Olsen 23/06 2020 08:56

Hej
Er der nogen der har prøvet at bo i Santa Cristina i Val Gardena, eller kender nok til området så de sådan kan se om det ligger fint i forhold til ski og hygge eller om det er helt skidt?
Vi er 2 voksne og 2 børn (11 og 13) og vi tænker at fejre jul i Området. Har så fundet en ret billig lejlighed tæt ved Col Raiser liften, men jeg kan simpelthen ikke finde ud af om det er et godt sted. Vi vil gerne kunne går en hyggelig tur, evt. kigge i butikker og lige får et par drinks til after ski efter skiløbet på bjerget er slut. Og da det er i julen, må der gerne være lidt julestemning i byen og et par restaurenter til de dage man ikke selv gider lave mad.

på forhånd tak

Kommentarer:
Der er i alt 4 svar i denne forumtråd.

Svend Hugger Jensen 24/07 2020 08:44

Sv: Santa Cristina i Val gardena erfaringer søges

Hyst har ret
Corvara in Badia er et godt alternativ - mange gode blå og røde nord og øst for Corvare
Samtidig hænger det sammen med Sellarondaen og Araba, så der er udfordringer til alle
Min kone og datter er vild med Corvara :-)
Du er velkommen til at skrive til mig

Elena Tavella 12/11 2020 16:45

Sv: Santa Cristina i Val gardena erfaringer søges

Hej. Jeg kender området meget godt fordi jeg er opvokset i nærheden, i Alta Badia som er en ski region tæt på Val Gardena. Jeg vil anbefale Alta Badia (ikke fordi jeg kommer derfra) men der er meget mere solskin end i Val Gardena (pisterne ligger i skyggen og de kan være glat). I år har Alta Badia vundet prisen som bedste ski område...du kan tjekke Dolomiti Superski på Facebook og læse om prisen :-) du er meget velkommen til at kontakte mig. Elena Tavella

Elena Tavella 12/11 2020 16:47

Sv: Santa Cristina i Val gardena erfaringer søges

Hvis du vil geren have det sjovt efter kl 21 så skal du til Østrig :-) pt er der lock down i Italien...vi ved ikke hvor længe den varer

Hyst 01/07 2020 17:49

Sv: Santa Cristina i Val gardena erfaringer søges

Der er ikke ret meget "by" i St. Christina - St. Ulrich eller Selva ville byde på mere, og der er et stykke ned fra Col Raiser liften.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen