Sæson i Niseko, Japan

Albert 05/01 2018 18:27

Hej!
Jeg er en gut på 18 år. Jeg er færdig med gymnasiet om 1,5 år og skal tage et sabbatår efter gymnasiet.
Vil rigtig gerne have en skisæson i mit sabbatår og der er selvfølgelig mange valgmuligheder, men har tænkt meget over Niseko. Har selv været der for 2 år siden i 14 dage og det var en fantasitisk oplevelse med masser af powder. Har kørt powder i 4-5 år nu efterhånden og intet er, som Japans powder.
Så ville høre om der var nogen herinde der har taget en sæson i Niseko og evt. også samtidig har haft et job derovre? Andre erfaringer om Niseko, som f.eks. hvordan det sociale liv har været og om bolig er svært at få fat i derovre, vil jeg også meget gerne høre om:-) Vil selvfølgelig helst bo sammen med andre, mens jeg er derovre

Mvh Albert

Kommentarer:
Der er i alt 2 svar i denne forumtråd.

Josefine Hjortshøj 06/01 2018 14:36

Sv: Sæson i Niseko, Japan

Niseko er helt sikkert et fedt området at være på sæson i! Hvad har du af joberfaring?
Der er virkelig mange hoteller, så der er en del muligheder for job der vil jeg tro. Derudover er der også restauranter som f.eks. den der ligger ovenpå skiskolen NAC, hvor dem på min sæson ikke snakkede japansk. Går udfra du ikke snakker japansk.. :)
Der er mange muligheder på restauranter tror jeg, hvis man får fat i de rigtige personer....
Jeg vil anbefale dig at kigge på https://www.facebook.com/groups/1456087411371266/ og https://www.facebook.com/groups/1451763955073570/ som er facebooksider for sæsonere i Niseko, hvor der ofte bliver slået jobs op. Derudover er der også denne hjemmeside http://niseko.jaga.io/k/jobs/ med diverse jobopslag. Det er formentlig først muligt at søge når denne sæson er overstået...
Min erfaring med bolig er at det oftest er noget dit arbejde sørger for om du så skal betale eller ej.

Ift det sociale, ville jeg nok prioritere at bo i Hirafu, hvis der stadig er mulighed for det. Du har formentlig en fornemmelse af at det er der det sker, hvis du har været der før.

Jeg havde en sæson i 15/16 med snowminds som skiinstruktør.
Skiinstruktør er også altid en mulighed om du er uddannet igennem den danske skiskole eller snowminds. Igennem snowminds bestemmer man dog ikke selv destination, hvad jeg er orienteret, så der også mulighed for at blive sendt til f.eks. rusutsu.
Kender flere der selv har taget kontakt til skiskoler med uddannelse fra den danske skiskole i Niseko udenom snowminds og har fået job som instruktør :)

Håber det hjalp lidt :)
Mvh Josefine

Hyst 25/02 2018 16:12

Sv: Sæson i Niseko, Japan

Albert

Har sendet list info på ovenstående mailadresse.

Hyst

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen