Sabbatår på ski og højskole

Jonathan Klit Sørensen 24/07 2017 23:07

Kære skientusiaster

Mit navn er Jonathan og jeg var på sæson som skiinstruktør i Wagrain sidste vinter. Jeg vil lige give en anbefaling til alle, der overvejer at tage på sæson, men ikke er sikker på, hvordan og hvorledes de vil gøre det. Jeg synes, at du skal gøre som mig, og tage på højskole og derefter følges til Østrig med alle dine højskolevenner og have den mest fantastiske sæson, du kan forestille dig!

Om et par uge vender jeg tilbage til min gamle højskole for at hjælpe til med deres skilinje, og derfor har jeg selvfølgelig en interesse i at få nogle af jer med, så I kan få en ligeså fantastisk oplevelse, som jeg selv havde på både højskole og på sæson. På højskolen skal jeg sammen med min gode ven Jonas hjælpe alle jer, de kommende skiinstruktører, med at klare sig bedst muligt til instruktøruddannelsen og frem mod jobbet som skiinstruktør.

Vi har begge haft verdens bedste oplevelse på højskolen, hvor der altid var gang i den med masser af sport, anderledes oplevelser, hygge og selvfølgelig fest. På højskolen lærte vi også tysk, hvilket betalte sig i Østrig, hvor man fik fede opgaver i skiskolen, fordi man kunne tale sproget.

Efter fire måneder på højskolen tog vi til Østrig, hvor højskolen havde fundet et arbejde til os på en skiskole. Jobbet som skiinstruktør har givet fantastiske oplevelser og en meget stor læring. Derudover har vi begge rykket os rigtig meget i vores niveau på ski, og vi er kun blevet mere vilde med det, end da vi tog afsted!

Så efter fire måneder på højskole efterfulgt af fire måneder på ski er vi kommet hjem rige på oplevelser, nye venskaber for livet og med lysten til endnu mere ski og alt den sjov, fest og farver, der følger med til det.

Skriv endelig, hvis du har det mindste spørgsmål her i tråden eller på mail jonaklit3@hotmail.com Ellers kan du læse mere på højskolens hjemmeside hojoster.dk/skibums

Mvh Jonathan :-)

Kommentarer:
Der er i alt 0 svar i denne forumtråd.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen