Pris på leget ski?????

Profilbillede af Jakob Sander Pedersen

Hej forum - jeg er utrolig nysgerrig efter hvad nyprisen på de standard ski, som man lejer i Østrig...

Skal nemlig ud og købe ski, så vil lige høre hvad de koster, så jeg kan få en fornemmelse af, hvad man får for pengene ..????????????

På forhånd tak for svar

Kommentarer Svar  
Sv: Pris på leget ski?????

Hej Jakob

Det afhænger af hvilken ski det er. Ski ligger i priser fra 1.500 og op, og du kan sagtens finde ski en udlejning som du betaler 700 for at leje i en uge, som du kan købe fra ny til 2.000,-

Men udlejningsskiene er forskellige modeller, som du også finder det i skibutikkerne, og derfor er nyprisen ligeledes varierende. Men du kan roligt regne med at de ikke bruger meget over 5 udlejninger på at tjene et par ski hjem igen... men at de nok nærmere lejer dem ud 15-25 uger. Særligt i højsæsonen, bliver der hævet ski fra fra reservelageret, som ikke er værdige at udleje i min optik.

Pøj pøj med skikøbet.

Mvh Rasmus

Sv: Pris på leget ski?????

Hmm det er svært at sætte det op sort / hvidt, de har nok en rigtig god pris, fordi de køber så mange ski hjem af gangen.

Udlejnings-ski findes jo i mange forskellige "klasser" og alt efter hvor god du er svinger prisen jo meget. Der findes nok utrolig mange forskellige meninger omkring køb af egne ski osv. personligt har jeg flere par, alt efter vejr, og har lige investeret i et par "PURSUIT 800 TI" som er i den lidt højere ende, men jeg står også en del hvert år, så de ski hurtigt er "tjent hjem" ift. hvis jeg skulle ud og leje.

Derimod står man på ski 1 gang om året, så skal du som Rasmus skriver, regne med at kunne afskrive dem på 3 år, så er de tjent hjem (hvis du har en billigere model)

Hvis du er ligeglad med om dine ski er helt nye, kan du jo altid høre i en skiudlejning om du kan købe de ski du lige har lejet, her plejer man at kunne få en skarp pris, (alt efter om hvornår på sæsonen det er)

Ellers er der mange der sælger ski online brugte som har været brugt sidste sæson, fordi de fandt ud af at den ski de lige har købt ikke var dem.

God skiferie

/Danni

Profilbillede af Jakob Sander Pedersen
Sv: Pris på leget ski?????

Mange tak skal du have og det var til stor hjælp - jeg står på ski 9 dage om året. Jeg vil nok prøve at finde nogle gode brugte ski, da man sikkert kan gøre en super handel inde for det område????????.

Mvh Jakob

Profilbillede af Jakob Sander Pedersen
Sv: Pris på leget ski?????

Takker mange gange og i lyder som nogle gutter der har styr på det - værdsætter jeres hjælp urolig meget????????

Mvh jakob

Sv: Pris på leget ski?????

Hej Jakob. Jeg er enig med meget af hvad der allerede er blevet skrevet. Jeg mener dog ikke, at gode ski nødvendigvis er hverken dyre eller en fordel, at handle brugt (og slet ikke tidligere lejeski der jo ofte er blevet mere mishandlet end et stykke kvæg fra en cheesburger på McD).

Det er klart, at man kan gøre en god handel ved, at købe brugt en gang imellem men internetforretninger som sport-conrad.com har mange virkeligt gode ski til meget billige penge. Ofte er modellerne et par år gamle men det gør intet. Selve skiene er stadig helt nye og der følger en god garenti med. Jeg har selv et par ski derfra som bedst kan betegnes som expert carving racer typen. Altså lige niveauet under dem de bruger til, at køre konkurrencer med. Bindingen er ikke noget, at råbe hurra for men den har nu holdt ganske fint. Dem gav jeg omkring 1750 kr. For på sport-conrad. Hvis du finder en ski som du gerne vil købe derfra kan du ofte ogaå bruge prisen fra sport-conrad til, at forhandle med din lokale skiforretning da de ofte hellere vil skære lidt af prisen end, at miste en potentiel kunde.

I forehold til hvilken skitype du vil invistere i så er det en fordel, at prøve lidt forskeligt først så du har en idé om hvordan skiene opfører sig.

Antaal uger på ski betyder ikke altid særligt meget for dit niveau og slet ikke for hvilken skitype der vil hjælpe med din fremtidige udvikling :)

Jeg håber det gav mening. Hvis du har flere spørgsmål må du skrive.

/Frederik

Profilbillede af Jakob Sander Pedersen
Sv: Pris på leget ski?????

Mange tusind tal for svar - det hjalp utroligt meget og nu ved jeg, hvor jeg skal kigge osv.

Mvh jakob

Sv: Pris på leget ski?????

PS. tilføjelse af tip vedr. det med billigste priser, husk man får 103 % her på siden, så det bliver aldrig billigere end her på http://www.skisport.dk/skishop/, finder du det billigere et andet sted, får du det endnu billigere her på siden med dansk moms, reklamationsret og service og medvirker indirekte til driften af side og forum :o)

Sv: Pris på leget ski?????

Når det kommer til ski er sport conrad ofte MEGET billigere end danske webshops, også skisports.dk's shop. Jeg synes faktisk ikke, at udbudsprisen kan sammenlignes. Ikke engang hvis man lægger de 25 % moms oveni. Det har nok noget, at gøre med udvalget af ældre skimodeller. Sport-conrad er jo også den klart største skiforretning i Europa (målt på omsætning), så det kan naturligvis være svært, at matche udvalget.

Det kan godt være, at du støtter forummet, men det gør de reklamer på der er på siden samt rejse kataloger osv. altså også! Ta' endelig ikke fejl, det er 'big business' så du skal ikke købe noget i skishoppen af den grund (forummet klarer sig fint uden, at du gør det).

Det jeg har skrevet er naturligvis et fuldstændigt gratis råd og du skal ikke føle dig presset til, at bruge skishoppen her på siden af den grund.

Jeg vil gerne frabede mig et sådant indlæg i forbindelse med mine indlæg i fremtiden Hr. Rasmus-Skov-Jensen.

Mvh
Frederik :)

Sv: Pris på leget ski?????

Hej Frederik

Vi kan vel godt blive enige om at 103 % prisgaranti er billigere end det billigste på Sport Conrad ;o)
Så bare glem alt det andet jeg skrev.

Der er 103 % prisgaranti, og det vil altid være billigere ;o)

Så det her er også et 100 % gratis tip, man skal naturligvis handle der hvor man føler sig godt behandlet og får god service. Men der blev skrevet de var billigere, det var jeg bare nødt til at dementere, det er de ikke :o)

Mvh Rasmus

Sv: Pris på leget ski?????

Hej Rasmus

Så har jeg misforstået dit indlæg. Når det så er sagt kan jeg læse mig til, at prisgarantien ikke gælder de tilbud som jeg henviser til (sidste års modeller osv.): http://www.skisport.dk/skishop/kundeservice/questions/72/Er+der+Prisgaranti+-+Ja+103+%25

Jeg har selv købt virkeligt gode ski med 70 % fra udlandet. De landede på en pris omkring 1750 kr. med forsendelse, udmærkede bindinger osv. Tilsvarende vil have kostet +4500 i tilbud i Danmark. Angående sport-conrad, så har jeg kun oplevet god service fra dem igennem tiderne. Generelt er det mit indtryk, at de sætter stor pris på kundetilfredshed. Ligesom mange andre tyske webshops.

Jeg kan kun være enig med dig i, at man skal handle hvor man føler sig godt tilpas og så hjælper det jo ikke, at jeg købte mine første par støvler to numre for store under grundig vejledning i min lokale og ellers meget velsete skiforretning engang i 2009. En kronisk skinnebensbetændelse og et par sæsoner senere har jeg ikke særligt meget tilovers for danske forretninger generelt (selvom der da er et par stykker der ved hvad de laver).

Mvh
Frederik

Sv: Pris på leget ski?????

Hej igen
Prisgarantien her på Skisport.dk gælder også ting fra Sport Conrad. Nogle der læser med som vil prøve, så bare prøv. Så kan de jo skrive her, hvis de oplever at det jeg skriver ikke er korrekt. Bare husk, at priserne man ser hos dem ikke er med dansk moms. Den "glemmer" Sport Conrad at opkræve. EU-loven er klar, hvis de sælger for mere end 280.000 til Danmark årligt (og det tror jeg man kan være ret sikker på de gør..., det er trods alt ikke så mange par ski), så skal de betale dansk moms. De opkræver kun 19 %. Det bør SKAT så kigge på, men det er en helt anden sag/snak.
Skal vi slutte diskussionen her?
Hilsen Rasmus

Sv: Pris på leget ski?????

Hej Rasmus. Som nævnt gælder prisgarantien IKKE for mængdebegrænsede eller tidsbegrænsede tilbud (se link).
Mig bekendt er der ingen af tilbuddene på sport-conrad (eller andre ski webshops) der ikke er hverken tids eller mængdebegrænset. Dette gør prisgarantien fra skisport ligegyldig i denne sammenhæng. Ihvertfald såfremt trådstarter leder efter et par ski med bindinger på tilbud.

Men det lyder godt på papiret.

Mvh
Frederik

Sv: Pris på leget ski?????

Men det er selvfølgeligt korrekt, at man bør være opmærksom på momsen.

Sv: Pris på leget ski?????

Hej igen
Det har aldrig været intentionen at lave en Prisgaranti for at "fuppe" folk. Selvfølgelig skal det gælde hvis varen er den samme etc. Den linie du henviser til er nu ændret. Så det kun er kø- og åbningstilbud. Så skulle den tvivl vist også være af vejen ;o)
/Rasmus

Sv: Pris på leget ski?????

Rasmus: Jamen i så fald kan jeg kun bifalde dit forslag!
Jeg har efterhånden vænnet mig til, at når noget lyder for godt til, at være sandt så er det som regel.Hvis trådstarter kan finde nogle billige og gode ski på skisport vil jeg da anbefale, at købe dem her. Garantien er bedre end hvis man køber over udlandet, og der er knap så langt hvis man senere skal bruge den.

Jeg har selv købt fra skisport.dk's skishop, og det har været god service hver gang.

Selvfølgelig vil jeg stadig opfordre trådstarter til, at tjekke diverse andre steder ud så man har en chance for, at se hvad markedet udbyder først.

Jeg vender lidt på en tallerken nu er jeg klar over, men prisgarantien har altså også ændret markant ordlyd :)

Evt. kan man jo altid spørge til råds herinde på forummet før et køb.

God jagt!

Mvh
Frederik Forsberg

Søg   Svar på indlæg