Off-pist ski

Profilbillede af Claus Olsen

Jeg har stået på ski i vel 10 år og aldrig off-pist. Hvilke ski skal man mon købe? Jeg er er 187 cm høj.

De skal bruges alene til offpist. Syntes det er en jungel at finde rundt i. Er der idé i at købe brugt ?

Jeg skal til Chamonix et par gange til vinter primært for at klatre, men så tænkte jeg at nu skal det være med offpist !

Mvh

Claus

Kommentarer Svar  
Profilbillede af Kristian K. Kjersgaard
Off-pist ski

Hey!
Medmindre du er den type der gerne vil vise dit gear frem, vil det være en glimrende ide at købe brugt...
Men præcis hvad du skal købe er ikke rigtig til at svare på når aldrig du har kørt off-pist... Er det store cruise sving for fuld skrald, hyppige sving og formationer, eller skal der også luft under brædderne?
Min pudderski pt hedder Armada ARV i 185 (er selv 182) og den skal jeg aldrig af med...

Profilbillede af Dennis Kuhlmann
Off-pist ski

Altså, hvis du med offpiste ski tænker bredde pudder-planker, så vil mit råd i hvert fald være at købe dem brugt. Jeg fik et par K2 Seth Pistol sidste år, for 1200 med binding. De havde en del skader der var blevet repareret, men det synes jeg næsten var federe end at købe dem nye. Hvis jeg havde givet fuld pris for et par nye ski, ville jeg jo nok have været rimelig øm over dem indtil de havde fået så mange skrammer at det kunne være lige meget. Men det var jeg jo ude over her.

Og altså, selvom skien har nogle skader, så kører den jo lige godt i offpisten alligevel. Så mit råd er klart at købe brugt lige præcis her, du kan godt nå at smadre en 2-3 par, før du er oppe i nypris, hvis du er heldig.

Med mindre du vil ud og køre de korte sving, så køb et par bredde planker, i din egen højde, eller længere, og så bare ud og give den gas.

Søg   Svar på indlæg