Nye ski til avanceret skiløber - Besvar indlæg

Udfyld felterne i formularen nedenfor for at besvare indlægget på Skisport forummet.

Navn:
Email:
Gentag email:

Du modtager en e-mail fra os, i den findes et link du skal klikke på før dit indlæg kan ses.

jeg ønsker ikke at modtage mails når der skrives i denne tråd
send en mail når der svares på mit indlæg (du modtager mail ved det første svar)
send en mail når der skrives i denne tråd (du modtager mail ved alle svar)
Kasper Jakobsen skrev:
Hej allesammen

Jeg står overfor langt om længe at skulle udskifte mine udkørte K2 Rictor all mountain ski og tænker, at det er på tide at få et par rigtige pisteski til at supplere mine pudderplanker.

Lidt om min baggrund: Jeg har tæt på 400 ski dage bag mig. 1 sæson som skibums i den Canadiske pudder og 1 sæson som skilærer på en Østrig skiskole (med den Østrigske Anwärter i baggagen). Jeg tænker på at tage Landes uddannelsen til næste vinter for at forbedre skiløbet endnu mere. På trods af det, er jeg ikke så skarp når det kommer til valg af ski.

Skiene skal bruges til adskillige skiferier pr. sæson men også undervisning en uge eller to om året. Jeg tænker en svingradius i midterlaget, men gerne i den kortere ende, da målet er at blive rigtig god til kortsving (dog stadig med mulighed for at køre de store carving sving).

Oprindeligt kiggede jeg på Head I Speed Pro, men har efterhånden indset, at de fungerer rigtig godt til fart, men ikke egner sig som en heldags ski - der er alligevel lidt for meget race over dem.

Derfor er jeg nu begyndt at kigge på følgende modeller og hælder mest til Head skien, men det er nok mest det visuelle. Jeg har desværre ikke haft mulighed for at prøve nogle af dem i løbet af sæsonen:

Atomic Redster S9 - https://shop.atomic.com/en/products/redster-s9-x14-tl-rs-aa3006.html
Head World Cup Rebels I SL - https://shop.head.com/en-IC/ski/skis/race/worldcup-rebels-i-sl-30.html
Fischer RC4 World Cup - https://www.fischersports.com/us_en/rc4-worldcup-sl-men-curv-booster-25206

Er der nogle der har erfaring med disse eller har anden brugbar input? Jeg har selvfølgelig også kontaktet forskellige personer fra skiskolen, som sikkert har noget klogt at sige. Men mens jeg venter på dem, vil jeg gerne høre andres mening. Og så et sidste spørgsmål: Hvilken længde tænker I til en fyr som mig på 187 cm? Jeg tænker selv de længste på 170 cm, så en ski der går til omkring hagen.
Emne:
Tekst:

Når du trykker "Opret indlæg" bliver der sendt en e-mail til dig. I denne skal du klikke linket, så kan dit indlæg ses på siden. Dit indlæg er altså først online, når du har aktiveret det.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen