Nonstopsnow: Banff, Red Mountain eller Fernie?

Alexander Karlborg 13/02 2013 16:53

Hej derude.
Skriver da min kæreste og jeg på det kraftigste overvejer at benytte os af nonstopsnow.com's tilbud om et 11 ugers instruktørkursus i Canada, som giver CSIA Level 2, hvis man vel og mærke består sin eksamen. Kurserne finder sted i enten Banff, Red Mountain eller Fernie. Er selvfølgelig utrolig nysgerrig om nogen har benyttet sig af nonstop.com's kurser før??
Vil også meget gerne høre fra nogle, der har været i nogle af de føromtalte skisportsteder, og håber I i så fald vil dele ud af jeres erfaringer/holdninger omkring stederne - skiresort, by osv. Det er pokkers svært at tage en beslutning uden at vide ret meget om områderne.

Kommentarer:
Der er i alt 5 svar i denne forumtråd.

Rikkesh 12/03 2013 11:01

Sv: Nonstopsnow: Banff, Red Mountain eller Fernie?

Hej,
FED IDE!

Jeg kender mange som har brugt det tilbud Nonstop har gennem Gap Year Canada, i Banff. Jeg har selv boet der, og jeg flytter faktisk tilbage her til Juli, da jeg er blevet helt forelsket i Banff!
Gap Year Canada har faktisk et program, hvor du får din instruktør uddannelse og derefter et job som instruktør. Og det har mine venner været super glade for at gøre. Så jeg kan bedst anbefale Banff ud af de tre. Har dog aldrig været i Red Mountain. Fernie er også fedt, men meget lille..

En anden ting jeg så lige vil tilføje, da jeg faktisk synes, hvis det er skiskole i virkeligt gerne vil, at i skal overveje Whistler. Ja, Nonstop har ikke tilladelse til at lave kurser der, da de eneste der underviser instruktører i Whistler, er de som kun gør det i Whistler. Men det er bare et noget federe område og et noget federe bjerg at have et lift kort til, end Norquay (Banff), Fernie eller Red Mountain.
SÅ, jeg synes måske, at i skulle prøve at smide en besked afsted til SeasonHousing, da de arrangere skiinstrukør kurser i Whistler, og også lejligheder for sæsonen, hvis i har lyst til at afprøve de ting i har bestået for resten af sæsonen efter.
Jeg kan se, at de ikke lige har opdateret deres samarbejde med Yes Tours skiinstructor courses på deres hjemmeside, men prøv at smid dem en mail, og se og i kan få tilsendt et tilbud på det..
Hvis jeg kunne, ville jeg vælge Whistler over de 3 resorts som i har nævnt. :)

Men det er jo bare en personlig mening. :)

Mvh. RikkeSH

Alexander Karlborg 13/03 2013 09:06

Sv: Nonstopsnow: Banff, Red Mountain eller Fernie?

Tak for svaret!

Jeg har også altid godt kunne tænke mig at komme til Whistler, og hvis nonstop tilbød kurser der, ville jeg uden tvivl vælge det! Men vidste ikke, at det var muligt at få arrangeret både kurser og lejligheder sammen i Whistler, så vil hel sikkert prøve at kontakte SeasonHousing som du skriver, og høre lidt om deres priser osv.

Mvh Alexander

Rikkesh 13/03 2013 09:34

Sv: Nonstopsnow: Banff, Red Mountain eller Fernie?

Jah, prøv i hvert fald, jeg er ikke helt sikker på, hvor de ligger henne prismæssigt i forhold til Nonstop, da jeg ikke ved så meget om nonstop.
Men jeg tror, at hvis du tager ski kurset gennem Season Housing har du lejlighed for hele sæsonen, og skulle vist kunne få job som instruktør ved Whistler / Blackcomb efter du har bestået både CSIA 1 or 2.. :) Men ja, prøv at forhør dig, jeg er ikke 100% i min sag. Snakkede bare med begge parter i sommers.

Mvh. Rikke SH

Jacob 13/03 2013 17:12

Sv: Nonstopsnow: Banff, Red Mountain eller Fernie?

Hey,

Jeg går også lidt at overvejer Whistler, efter at jeg nu har arbejdet en sæson som instruktør i Norge. Men jeg kunne godt tænke mig at vide hvordan det er med økonomien når man tager til eksempelvis Whistler. Kan man regne med at tjene mere end man bruger på transport, bolig, mad, evt. kurser osv., eller går det nogenlunde lige op? og hvordan er lønniveauet generelt som instruktør i Canada?

Rikkesh 15/03 2013 09:17

Sv: Nonstopsnow: Banff, Red Mountain eller Fernie?

Hej Jacob.

Det kan gå op. Men det kommer jo også lidt an på hvor meget du bruger på at gå i byen og købe nyt gear.

- Lønnen for en instruktør er normalt minimumsløn som er mellem $10-13 i timen, men du betaler så ikke skat. Og generelt er det lidt lige meget hvor du arbejder når det er i whistler, det vil altid blive til minimumsløn, da de altid kan finde nogle der er villige til at arbejde for den pris. Men man kan få det til at løbe rundt, hvis man gerne vil. Men det er derfor jeg vil sige, hvis i har pengene, så rejs gennem et firma, og få betalt huslejen, og kurset, hjemmefra, så hvis du kommer til at være lidt lov på løn, så står du ikke og mangler penge til det, når du er der nede...

Og på mine 3 sæsoner, var det kun en af dem, jeg fik det til at gå op... De andre to havde 20000-30000 i underskud. :)

Mvh.Rikke

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen