Muligheder for sæsonarbejde i alperne

Emil Bannebjerg 26/08 2013 19:58

Hej.
Vi er to fyre, som tager på sæson engang til november. Vores første tanke omkring destination var Laax, da det er vigtigt for os med gode park muligheder.
Af andre mulige destinationer har vi tænkt: Avoriaz, Tignes, Les Deux Alpes, Les Arcs, St. Anton, Meyerhofen eller evt. Val T.

Vi har læst os til at det for det meste er nemmest at søge arbejde når man kommer dertil, stort set lige meget hvilken destination man vælger. Men efter noget research har vi læst os til at det mange steder er et must at kunne tale tysk.

Vores problem er at ingen af os har det store hverken franske eller tyske sprogkundskab.
Så vores spørgsmål er om der er nogen som har haft erfaring med at finde arbejde i tysk- eller fransktalende byer uden at kunne tale tysk eller fransk?

Kommentarer:
Der er i alt 2 svar i denne forumtråd.

Martin 26/08 2013 21:22

Sv: Muligheder for sæsonarbejde i alperne

hey drenge

jeg kan hjælpe med bolig i val thorens

hit me 42207664

Rasmus Lykke Mortensen 27/08 2013 10:05

Sv: Muligheder for sæsonarbejde i alperne

Hej drenge.

Jeg vil klart anbefale Avoriaz eller måske Val Thorens som nogle virkelig solide park områder. Generelt er de to steder også bare fantastiske til en sæson fordi de er store og har natteliv der er værd at skrive hjem om.

I har ret i at det er nemmest at få job når man ankommer dernede og jeg ved at især i Val T er der virkelig mange steder hvor tysk/fransk ikke er et krav. Der er så mange mennesker fra forskellige lande at engelsk er mere end rigeligt :)

Jeg arbejder for Season Housing, et firma der vejleder og rådgiver folk der skal på sæson omkring jobs, bolig og visa. Vi udlejer også nogle virkelig fede huse/lejligheder i blandt andet, Avoriaz, Tignes, Val d'Isere og Val Thorens. I kan tjekke hjemmesiden ud for inspiration eller sende en mail på rasmus@seasonhousing.com. Så kan i bare spørge løs eller vi kan tage en snak om livet som skibums ;)

Venlig hilsen Rasmus

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen