Leje hjemmefra, eller på destination

Profilbillede af Martin Lauridsen

Hej. Vi er så småt ved at få styr på hvor vi vil hen i uge 7, og skal nu bestille. Her kan vi så også bestille leje af ski. Men nu er spørgsmålet så, hvilke fordele/ulemper er det ved at leje hjemmefra, kontra leje på destinationen. Prisen er ca den samme, dog lidt billigere hjemmefra. Jeg kan få øje på: fordele - bedre tid til at prøve støvler, og få god vejledning i ski, + man har skiene klar når man kommer frem, ulemper, - fylder at transportere (bil, tagbox)
Hvad siger alle I der har været af sted mange gange, det er 7. gang vi skal afsted, og jeg synes ofte udlejningen på destinationen er lidt hovski-snovski, værsgo her er et par ski og et par støvler, det går nok en uge.
Vh
Martin

Kommentarer Svar  
Sv: Leje hjemmefra, eller på destination

Jeg vil helt klart sige at du skal leje på destinationen.

1) Du skal ikke transportere udstyret til destinationen
2) Du får udstyr som passer (Hvis det ikke lykkedes helt perfekt i første omgang har du mulighed for at få byttet eks. støvler)
3) Får du en defekt, Justering af bindinger, knækker en ski eller mister en stav eller lign.
4) Mange steder har du mulighed, for et mindre gebyr, at bytte ski til en anden model eller lign. for at prøve noget nyt
5) Jeg tror du har været uheldig med dårlig service ved tidligere leje. Jeg synes altid de ved mere om tingene på destinationen fremfor i DK (bare min mening)

Sv: Leje hjemmefra, eller på destination

Det kommer lidt an på hvor du tager hen?

Der er nogle destinationer hvor der er ekstra tryk på i uge 7, især de større steder nord på. Her kan man komme til at bruge noget ventetid, hvis man ikke lige er den første ved skiudlejning om morgenen og hvis man har en flok unger med kan det være lidt stressende ;-)

Profilbillede af Jens
Sv: Leje hjemmefra, eller på destination

Leje på destinationen!
Hvis du gør det online inden turen så får du typisk rabat og så har butikken alle "størrelser" på de personer der skal bruge grej. Det gør det nemmere, hurtigere og billigere for alle.
Vi har lige lejet i Ischgl og vi kan gratis bytte vores udstyr rundt hvis der er noget vi er utilfreds med undervejs. Vi skal kun betale mere hvis vi vil opgradere vores udstyr...

Profilbillede af Gorgemuld
Sv: Leje hjemmefra, eller på destination

Enig med de to andre..
Altid lej på destinationen. Så kan du bytte hvis noget ikke er iorden eller du vil prøve noget andet.

Profilbillede af Peter V
Sv: Leje hjemmefra, eller på destination

Hvis du skal meget på ski, og det er kør selv, så skal du da eje dine egne ski og støvler.

Søg   Svar på indlæg