Kondens på telefon

Ulrik Uhrskov 01/05 2017 12:01

Jeg har gentagne problemer med at der pga. kropsvarme og kulde dannes kondens på min telefon. Nogle forslag til hvordan dette kan løses?
Overvejer køb af en OverBoard pose - http://www.over-board.co.uk/waterproof-large-phone-cases.html
Nogen som har erfaringer med dette??

Kommentarer:
Der er i alt 5 svar i denne forumtråd.

Anders 28/10 2017 22:02

Sv: Kondens på telefon

Jeg har altid brugt en frostpose, hvilket har fungeret fint for mig. Alternativt kan du vikle et stykke lommetørklæde rundt om mobilen i frostposen..

Vh Anders

Morten Sørensen 19/09 2017 10:10

Sv: Kondens på telefon

hej Cecilie

Vi har med stor succes brugt en lille stofpose med ris i (dem man smider efter brudeparret)
den ligger vi en en af de selv-luk-poser fra Ikea. Det fungere perfekt.

Hilsen Morten

Søren Olsen 01/05 2017 21:31

Sv: Kondens på telefon

Har også denne udfordring med at tingene i lommerne blive fugtige /våde ad seve dog kondens.
Jeg har løst dette ved at jeg medbringer en rulle 2L gennemsigtige fryseposer. Mobilos får så en pose for sig selv. Kredit kort, sygesikrings kort og rejse forsikrings bevis ryger i en pose for sig og mønter og penge sedler i deres pose. Poserne bindes i toppen med en forsigtig knude der er let at åbne igen............... simpelt men effektivt :-)
Mvh
Søren

Brian Lund 10/05 2017 21:41

Sv: Kondens på telefon

Hvis i har samme problem som mig så er det ikke så meget kondensen der er et problem men det at den ligger et sted hvor der nemt kommer damp (sved) hen! Jeg sveder simpelthen så meget når jeg står på ski at hvis min telefon ligger i den forkerte lomme så kommer der rigtig meget kondens på den! Brystlommen er for mig det værste sted og den kan være drivvåd! Mine bukselommer giver mig mindst dug på telefonen, nogen gange kun lidt, andre gange slet ingen ting. På mine gamle skibukser havde jeg nogen udvendige lommer nederst på låret, det var det aller bedste sted, der kom slet ingen sved der hen, det har de nye desværre ikke.

Men jeg har dog ikke gidet gøre mere ved det end det da mine sidste tre telefoner har været vandtætte og derfor burde kunne tåle det :) - Men ellers virker en fryse pose faktisk ganske fint!

Cecilie 16/05 2017 19:12

Sv: Kondens på telefon

Vi har haft succes med at bruge de der små anti fugt poser der ligger i Ex. skotøjsæsker. Vi lægger en pose ned i samme lomme som mobilen.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen