Køb af Rygskjold

Kasper Bay 25/09 2008 09:35

Hej alle ski og board elskere derude:D
Jeg har et spørgsmål omkring køb af rygskjold.. Jeg er en meget habil skiløber som prøver grænser af konstant.. både på pist og offpist.. de sidste par år har jeg lånt svigerfars rygskjold når jeg har været afsted.. men i år skal jeg altså afsted hele sæsonen så der har jeg lidt brug for mit eget...
Der er to spørgsmål til det emne:
1. Hvad for et mærke skal jeg købe?? (hader junk, så betaler gerne for kvali, dte er trods alt det eller kørestol hvis det går helt galt jo.)så hvad er kvalitet indenfor rygskjold??

2. Skal jeg vente med at købe rygskjold til jeg kommer ned på destinationen? Jeg skal til Les 2 Alpe i Frankrig og kender ikke rigtig priserne dernede i forhold til herhjemme, og om de evt har noget bedre udstyr dernede, eller om danske firmaer bare bestiller hjem fra samme sted? eller om man bare skal købe over nettet?:D hehe..

Ser frem til nogen svar og håber i kan hjælpe mig lidt..
på forhånd tak..

Ses på pisten, tjaa eller offpisten.. og helt sikkert på afterskien;P

Kommentarer:
Der er i alt 6 svar i denne forumtråd.

Morten Piltoft 03/10 2008 03:31

Sv: Køb af Rygskjold

Hey.

Rygskjold kan være lidt en jungle, men efterhånden er de fleste ret gode, og sidder ganske godt.
Personligt kører jeg pt. med UFO, som passer mig helt perfekt.
Jeg synes klart du skal gå efter en såkaldt vest, som du kan lyne foran. Ligeledes synes jeg også det ville være en kanon ide, at købe et rygskjold som også har skjold på brystet.
Hvis du køber det hjemmefra, vil jeg klart anbefale dig, at prøve det i skitøj, altså både de lag du har tænkt dig at have på under skjoldet samt udenpå.

Daniel 13/10 2008 15:55

Sv: Køb af Rygskjold

Je var i L2A i sommers og der havde de nogle rygskjold, som var af god kvalitet. En af dem jeg var sted der nede med købte et og han klagede ikke over det. Så jeg synes du skal købe det dernede.

Thomas Moltsen 08/10 2008 18:28

Sv: Køb af Rygskjold

Hvis du vælger at købe dit rygskjold i Danmark, så er du sikker på at det er godkendt - ellers må det ikke sælges som beskyttelsesudstyr :) Så helt sikkert.. Komfort frem for alt.. Kører selv med et temmelig dyrt Scott rygskjold.. Det sidder præcis lige så godt som det UFO, jeg startede med at have :)

Fordelen ved at købe det i Les Deux Alpes ville være, at du kan komme ned og brokke dig, hvis der skulle være noget i vejen med det ;)

Rasmus Andreasen 01/10 2008 11:13

Sv: Køb af Rygskjold

Jeg har selv et Zandona rygskjold, som jeg fik anbefalet i en skishop, hvor de også havde en masse andre mærker... Og jeg skal i hvert fald ikke klage!

Kasper Pedersen 02/10 2008 01:32

Sv: Køb af Rygskjold

Jeg kører med Komperdell, det sidder superdejligt, det jeg havde før (UFO) var rigtig irriterende for mig at køre med, men Komperdell sidder som en vest, og irriterer slet ikke :) Om du køber hjemme eller dernede gør nok ikke forskel, det smarte er bare at du prøver det du køber inden du køber det, så du er sikker på at det passer dig og sidder ordentligt på din krop.

Kasper Pedersen 02/10 2008 01:32

Sv: Køb af Rygskjold

Forresten er der en del der køber motocross rygskjold i motocross handlere for at spare penge - det er en ret god ide faktisk :) for det virker ligegodt..

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen