Køb af nye ski

Profilbillede af Pia Bentzen

Hej.
Jeg er på jagt efter et par ski som jeg kan bruge en uge om året i mange år frem, og tænkte at det kunne betale sig at købe nu til udsalg. Jeg har kig på disse modeller:
Fischer My Turn 73 (160 cm) https://www.sport-conrad.com/en/products/fischer/my-turn-73-my-rs9-slr-gw.html
Dynastar Intense 8 (158 cm) https://www.sport-conrad.com/en/products/dynastar/intense-8-xpress-w11-158.html
Rossignol Famous 8 (156 cm) https://www.sport-conrad.com/en/products/rossignol/famous-8-xpress-11-156.html

Min højde: 170 cm
Min vægt: ca 60 kg
Niveau: Let øvet - øvet, som står på ski en uge om året - vil gerne udvikle mit skiløb (Jeg er vel en forsigtig øvet skiløber ;-)) - Står på de blå og røde pister (Står ikke i parken eller off-pist)

Er der nogen som kender disse modeller, og kan hjælpe mig lidt med om en af dem vil passe til mig og mit niveau?

På forhånd tak - Pia

Kommentarer Svar  
Profilbillede af Erik Retbøll
Sv: Køb af nye ski

Kære Pia
Køb nu dine nye ski i en DANSK SKIBUTIK med råd og vejledning etc. etc. hvis alle handler på nettet lukker vores skibutikker i DK.
Mvh. Erik

Profilbillede af Jens
Sv: Køb af nye ski

Jeg ville søge råd og leje ski i en butik på skisports stedet hvor du næste gang skal hen, hvis ellers det er i Østrig ;-)
Du kan selv afprøve forskellige modeller og efterfølgende så kan du så købe "din foretrukne model" brugt når sæsonen er ovre... (De kommer altid ny-slebet og ny-vokset - butikkerne sender med UPS eller lignende til små penge)
Super service - fornuftig pris - afprøvet så du ved hvad du får.

Profilbillede af Pia
Sv: Køb af nye ski

Tak for svar begge to. Problemet ligger i at skiene skal stå fast i en skihytte i Frankrig, så det nemmeste er at købe dem et sted hvor de sender skiene direkte til Frankrig uden ekstra omkostninger. Alt andet skiudstyr køber vi i danske ski/friluftsbutikker ;-) Ang. at købe på selve skisportsstedet. Dette er også en mulighed, men dem jeg har set på dernede, har været lidt for slidte.

Sv: Køb af nye ski

Køb du bare dine ski i sport-conrad, de har en fantastisk kundeservice som jeg sjældent har oplevet i danske butikker. Så er deres udvalg og priser selvfølgeligt også i den helt gode ende.

Jeg har desværre ikke umiddelbart nogle kommentarer til de forskelige modeller (længde og type virker dog rimeligt fornuftigt) - her vil jeg nok forsøge at finde nogle tests/reviews på nettet eller spørge på et internationalt forum som fx. snow heads. Det er ofte hvad der giver det bedste billede nu hvor man ikke selv kan stå med skiene i hånden eller, endnu bedre, på pisten.

God fornøjelse!

/Frederik

Søg   Svar på indlæg