knæ skade

Stina 15/10 2006 14:06

på sidste skiferie i januar fik jeg en knæskade (minisk, beskadiget ledbånd og overrevet korsbånd) og blev i juni opereret. er der nogen som har erfaring med hvor hurtigt det går at ku komme igang igen.. ved det er individuelt men vil gerne høre lidt om andres erfaringer.. hvordan er i startet op, hvordan og hvor har i trænet videre efter slut på sygehusets knæhold... der er jo et lang stykke vej fra hold 2 til at ku stå på ski!!!

mvh stina

Kommentarer:
Der er i alt 2 svar i denne forumtråd.

Thomas 01/11 2006 21:11

Sv: knæ skade

Hej Stina:o)
Det er helt klart at anbefale at træne alt hvad du kan holde til helt indtil du skal afsted! Skaf dig er "Terra band".. Et elastik som man kan sætte omkring benet på sofaen f.eks. og den anden ende omkring fod, leg, knæ eller lår.. Ved hjælp af det kan du så træne dit knæ op.. Det er RIGTIG godt, man har næsten konstant belastning og kan selv bestemme belastningen..
så skal du nok komme på ski til vinter:o) bare start stille og rolig..
Håber på godt resultat og god skitur..:o)

Jakob 24/10 2006 15:45

Sv: knæ skade

Hvornår man er klar igen er meget individuelt. I forhold til genoptræning er det et spørgsmål om, hvornår man er fri for smerter og hævelser i knæet. Først skal du arbejde på at få fuld bevægelighed igen, derefter arbejde med styrken. Hospitalets knæhold er sjældent nok. Fin en GOD fysioterepeut der kan få dig igang med ekstra genoptræning. Og jo før jo større chance for ski til vinter

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen