Kan I hjælpe med at vælge en god ski? - Besvar indlæg

Udfyld felterne i formularen nedenfor for at besvare indlægget på Skisport forummet.

Navn:
Email:
Gentag email:

Du modtager en e-mail fra os, i den findes et link du skal klikke på før dit indlæg kan ses.

jeg ønsker ikke at modtage mails når der skrives i denne tråd
send en mail når der svares på mit indlæg (du modtager mail ved det første svar)
send en mail når der skrives i denne tråd (du modtager mail ved alle svar)
Jonatan Gonge skrev:
Hej folkens.

Jeg skal have købt mig en ski, og havde først bare set mig varm på et par, men så læst en del om det, og det er jo en lang række kompromier altsammen. Jo smallere talje desto bedre carve og modsat bedre offpiste evner, osv osv.
Jeg har derved indset, at der ikke findes "den bedste ski", men nogle, der passer til forskellige behov, derfor er jge nu på jagt efter den, der passer bedst til mit.

Jeg har gennem tiderne været afsted en 6-7 uger, jeg er 15år gammel, ca. 182 høj og 87kg tung. Jeg har indtil videre kørt mest almindelig onpist, hvor jeg nyder at køre hurtigt, og kører generelt ret agressivt, dog kontrolleret.
Jeg havde min første ordentlige debut med noget park og offpiste de sidste to uger, og det syntes jeg også rigtig godt om.

Pga. dette vil jeg gerne have en ski, der kan lidt af det hele.
Jeg har haft kigget på et sæt rossignol scratch sprayer bc 07, som jeg havde fået at vide skulle kunne det hele, jeg har dog læst nogle steder, at de skulle være for bløde?

Kan I komme med nogle gode bud? Helst brugt, da jeg også har andre interesser.
Emne:
Tekst:

Når du trykker "Opret indlæg" bliver der sendt en e-mail til dig. I denne skal du klikke linket, så kan dit indlæg ses på siden. Dit indlæg er altså først online, når du har aktiveret det.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen