job som skiguide

Jeanette 27/08 2018 14:01

Hej jeg søger anbefalinger angående at være skiguide.
Jeg har stået på ski i mange år og har nu mulighed for at rejse afsted her til vinter. Jeg søger derfor erfaringer med de forskellige selvskaber.
Mig og min familie har altid rejst med Trierski, men da de ikke eksistere længere kender jeg ikke de andre slevskaber. Jeg er selv meget udadvendt, en glad og smilende person. Jeg er van til at guiderne bruger meget tid med gæsterne så vil helt klart noget jeg søger.
Jeg har altid stået på ski i alperne eller dolomitterne, så jeg vil ikke nordpå ;)

Mvh Jeanette, jeg er 21 år gammel

Kommentarer:
Der er i alt 3 svar i denne forumtråd.

Henning Stokholm Buch 12/09 2018 21:49

Sv: job som skiguide

Hej Jeanette
Glæd dig til en sæson i sneen. Det vil du aldrig fortryde. Skulle du have lyst til at være skilærer i stedet for skiguide, er du velkommen til at skrive. Så skal jeg gerne svare på dine spørgsmål, hjælpe dig med det praktiske, job m.m.. Har selv været skilærer i flere år.
God fornøjelse

Martin 28/08 2018 09:55

Sv: job som skiguide

hey Jeanette

skriv eller ring kan måske hjælpe dig !!

Matin 42207664

Pernille Hansen 29/08 2018 11:07

Sv: job som skiguide

Hej Jeanette
Hvor lyder det bare dejligt, at du gerne vil være guide - og det lyder til, at du brænder for service og nærvær med gæsterne.
Jeg har selv arbejdet for Nortlander i rigtigt mange år, og har været rigtigt glad for det.
Hvis du søger hos et stort selskab som Nortlander, skal du være opmærksom på, at de har mange forskellige destinationer, der kræver og tilbyder forskellige ting.
Fx vil jeg fraråde dig at søge de store ungdomsdestinationer som fx Sestriere, Val Thorens, Bad Gastein og Valdisere, men i stedet søge efter de små familievenlige destinationer som fx Montgenevre, Alpendorf eller Valloire.
Det er vigtigt, at du i din ansøgning får sat ord på, hvad du ønsker og kan tilbyde, så er der en god sandsynlighed for, at du ender det rigtige sted.
Vent ikke for længe, bureauerne er i fuld gang med at ansætte personale.

God fornøjelse :-)

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen