Job og bolig marts/ april

Alma 05/01 2023 15:38

Jeg er nysgerrig på, om det er mulig at finde arbejde og et sted at bo i marts/ april måned i alperne. Er der nogen, der har erfaring med det eller kendskab til, om det kan lade sig gøre så sent på sæsonen?

Jeg har massere erfaring med service, står godt på ski, kan tale flydende engelsk og begå mig på tysk, har drevet mit eget surdejsbageri, er uddannet yogaunderviser og arbejder lige nu, som konsulent; rådgiver i og leder forskellige bæredygtighedsprojekter, så jeg kan varetage mange forskellige typer jobs.

Jeg er også nysgerrig på steder at søge job og bolig. Eller steder, hvor man kan arbejde lidt for logi, liftkort, evt. kost.

Vh Alma

Kommentarer:
Der er i alt 1 svar i denne forumtråd.

Nanna 23/05 2023 10:36

Sv: Job og bolig marts/ april

Hej Alma.

Måske det her svar kommer lidt for sent, men ellers kan du evt. bruge det til næste sæson :)

Jeg har selv været på to sæsoner i Østrig, hvor jeg arbejde som skiinstruktør. Det var faktisk super nemt, fordi jeg rejste med et rejseselskab der hedder Snowminds, hvor alt var planglagt for mig! De hjalp mig med at få min instruktøruddannelse og få job på en skiskole, hvor jeg fik liftkort og selvfølgelig løn for at arbejde. Maden og udgifter til boligen skulle vi selv betale for. Det var super hyggeligt at stå for maden selv, for så laver man bare mad sammen med alle dem man nu bor med, lidt ligesom et kollektiv ;)

Jeg synes i hvert fald selv at det var møg fedt at være afsted som instruktør, fordi man "kun" arbejdede fra 10-15 ca. og resten af dagen havde man fri til at stå på ski, opleve andre skiområder eller hvad end man nu havde lyst til! Virkelig fed måde at kombinere arbejde med fritid og fornøjelser.

Jeg håber du kom afsted her i år og havde en god oplevelse!

Venlig hilsen Nanna

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen