Job inspiration

Rasmus 28/09 2013 00:43

Hej derude.

Jeg er en 20 årig knægt som blev færdig med min stx i sommers og som nu hungre efter fede oplevelser, hvor man undervejs tjener til dagen og vejen. Jeg har søgt alle guide stillinger hos div. Firmaer og er mulighvis blevet tilbudt et job hos Ecart som busguide. Problemet er bare at den kun vare ti-syv dage, kontra det halve år som jeg drømmer om at tilbringe udenlands. Jeg vil derfor hører om i har nogle forslag/ideer til mulige jobs. Mit sidste reelle arbejde var som 1.assistent i netto. Jeg besidder derfor ingen direkte "adgangsgivende" kvalifikationer til f.eks. Barjobs, køkkenhjælp osv. Derimod besidder jeg en evne til hurtigt at omstille mig og udfører den opgave der bliver mig pålagt. Jeg arbejder målbevidst og med et smil på læben. Jeg gætter på at jeg som ufaglært job søgende, med en række postive kvaliteter, har brug for at få en for en fod indenfor døren, sådan at jeg netop kan bevise mit værd. Det er dét, som jeg håber på, at i kan hjælpe mig med at finde frem til.

Kommentarer:
Der er i alt 2 svar i denne forumtråd.

Rasmus Alenkær-jørgensen 28/09 2013 16:43

Sv: Job inspiration

Hej Rasmus.

Der er flere forskellige steder at kigge på. Det vigtigste for dig er at bestemme dig for hvor du gerne vil hen først. Er det en af de lidt mere stille destinationer hvor skiløbet er i højsædet eller er det Superpartybyerne du går efter? Hvilket Land? og hvor lang en periode? Det nemmeste er nok at få job fra starten af sæsonen og så forlade arbejdspladsen tidligt, hvis du gerne vil hjem midt på sæsonen.

Kig på Diverse skisportssteder, og søg på navnene på barerne dernede og ring så til dem eller grav en email addresse frem.

Du kan også kigge på de officielle arbejdsformidlingers hjemmesider. i Frankrig hedder det www.anpe.fr De andre kender jeg ikke.
Søg på diverse skifora efter gode oplevelser. Som dansker skal du nok gå efter virksomheder drevet af Danskere/Svenskere/Englændere eller Hollændere. De er bedst stemt i forhold til kulturen, mens i hver fald franske arbejdsgivere kan være lidt tunge at arbejde for.

Hvis det er Frankrig du går efter kan du prøve at svare nogen af de ovenstående spørgsmål, og så skal jeg gerne komme med mere specifikke svar.

Rasmus Lykke Mortensen 28/09 2013 17:48

Sv: Job inspiration

Hej Rasmus

De fleste jobs på skidestinationerne kræver ikke så meget erfaring. Jobs i fx supermarkeder, tøjbutikker og rengøringsfirmaer er ikke så svære at få hvis du bare ankommer i god tid, skriver en god ansøgning og kan finde ud af at føre en overbevisende jobsamtale.

Jeg mener heller ikke det er nødvendigt at gøre så meget hjemmefra mht. jobs, så længe du ankommer relativt tidligt skulle du sagtens kunne finde noget der vil kunne fungere sammen med en masse skiløb. Det kan være en ide at finde bolig hjemmefra da du så har en base at arbejde ud fra, men det er en smagssag fra skibums til skibums.

Spørg endelig løs hvis du er i tvivl om noget.

Venlig hilsen Rasmus - Season Housing

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen