VINTERUDSALG - Se tilbud til HERRE, DAME og BØRN. Bestil inden og vi sender i dag.

Job i Norge

Profilbillede af Kristian Krabbe

Hej alle:D
En kammerat og jeg har længe haft ønsket om at arbejde en vintersæson i Norge. Vi har selv prøvet at kigge rundt omkring på de forkskellige skisport steder, men synes det er lidt svært. Er der nogle herinde der har erfaring med arbejde i Norge henover vintersæsonen. Vi er åbne for alt.

Kommentarer Svar  
Profilbillede af Kristian Krabbe
Sv: Job i Norge

Derudover, er der nogle som har erfaring med, hvilket sprog ansøgningen skal være på. Er dansk fint? Eller burde man også skrive en engelsk og vedhæfte?

Profilbillede af Andrea Støttrup Birk
Sv: Job i Norge

Hej Kristian
Jeg har selv lige fået job i Hemsedal for første gang. Jeg skrev bare min ansøgning på dansk, hvilket har fungeret helt fint:)

Profilbillede af Jakob Sander pedersen
Sv: Job i Norge

Hej Kristian

Jeg har selv arbejdet på Norefjell skisenter i sæsonen 19/20. Jeg skrev bare en ansøgning til deres mail og fik jobbet. Du skal være opmærksom på, at du skal have lavet et d nummer, hvis du får arbejde deroppe. Et d dummer ville svare til det danske cpr nummer. Det skal bruges til at oprette en norsk bankkonto til dig, så de kan overføre din løn til den. D nummeret kan du eksempelvis få lavet på skattekontoret i Drammen i Norge, som er lidt over 1 times kørsel fra Oslo.

Håber det var til lidt hjælp og held og lykke med jobsøgningen :)

Skriv endelig for flere spørgsmål og så vil jeg prøve at svare på dem så godt som muligt

Profilbillede af Jakob Sander pedersen
Sv: Job i Norge

lidt mere praktisk

Du kan sagtens skrive din ansøgning på dansk. Det norske og danske sprog minder utrolig meget om hinanden på tekst. Du kan selvfølgelig også aflevere på engelsk, men jeg afleverede også selv på dansk :D

Sv: Job i Norge

Hej Andrea

Hvad har du fået job som, og var det gennem SkiStar?

Profilbillede af Abraham
Sv: Job i Norge

Hej, jeg leder også efter et job lige nu ... Hvordan klarede du dig, fandt du det?

Profilbillede af Arthur Kronborg
Sv: Job i Norge

Hej! Jeg har penge problemer nu. Jeg vil være glad for ethvert arbejde.

Profilbillede af Arthur Kronborg
Sv: Job i Norge

Jeg har ledt efter et job i Norge eller Danmark uden succes i flere måneder nu. Landet er ikke vigtigt for mig, det er vigtigt, at der er gode arbejdsforhold og høje lønninger. Jeg er specialiseret i renovering af huse, lejligheder. Jeg er nu i en meget vanskelig økonomisk situation på grund af et lån til en lejlighed. Jeg er presserende nødt til at returnere en stor sum penge til kreditorer. Jeg henvendte mig til hjemmesiden https://laanius.dk/ for at få hjælp, hvor jeg fandt oplysninger og anmeldelser om forskellige tjenester, der giver hurtige pengelån til gode betingelser. Jeg vil tage disse penge.

Søg   Svar på indlæg