Job i Norge

Profilbillede af Kristian Krabbe

Hej alle:D
En kammerat og jeg har længe haft ønsket om at arbejde en vintersæson i Norge. Vi har selv prøvet at kigge rundt omkring på de forkskellige skisport steder, men synes det er lidt svært. Er der nogle herinde der har erfaring med arbejde i Norge henover vintersæsonen. Vi er åbne for alt.

Kommentarer Svar  
Profilbillede af Kristian Krabbe
Sv: Job i Norge

Derudover, er der nogle som har erfaring med, hvilket sprog ansøgningen skal være på. Er dansk fint? Eller burde man også skrive en engelsk og vedhæfte?

Profilbillede af Andrea Støttrup Birk
Sv: Job i Norge

Hej Kristian
Jeg har selv lige fået job i Hemsedal for første gang. Jeg skrev bare min ansøgning på dansk, hvilket har fungeret helt fint:)

Profilbillede af Jakob Sander pedersen
Sv: Job i Norge

Hej Kristian

Jeg har selv arbejdet på Norefjell skisenter i sæsonen 19/20. Jeg skrev bare en ansøgning til deres mail og fik jobbet. Du skal være opmærksom på, at du skal have lavet et d nummer, hvis du får arbejde deroppe. Et d dummer ville svare til det danske cpr nummer. Det skal bruges til at oprette en norsk bankkonto til dig, så de kan overføre din løn til den. D nummeret kan du eksempelvis få lavet på skattekontoret i Drammen i Norge, som er lidt over 1 times kørsel fra Oslo.

Håber det var til lidt hjælp og held og lykke med jobsøgningen :)

Skriv endelig for flere spørgsmål og så vil jeg prøve at svare på dem så godt som muligt

Profilbillede af Jakob Sander pedersen
Sv: Job i Norge

lidt mere praktisk

Du kan sagtens skrive din ansøgning på dansk. Det norske og danske sprog minder utrolig meget om hinanden på tekst. Du kan selvfølgelig også aflevere på engelsk, men jeg afleverede også selv på dansk :D

Søg   Svar på indlæg