Hvilken type ski skal jeg vælge?

Profilbillede af Oliver K.j Aalbæk

Hej skiløbere. Jeg står og skal købe mit første par ski. Jeg er i tvivl om hvilke det skal være. Har overvejet et par all mountain, da jeg kører mest pist, men af og til også i funpark og off-pist. Kan både lide at tage små sving af og til, men også større sving. Det 'svinger' meget hvad jeg gør.

Normalt har jeg bare lejet et par i en skibutik, men tænker næsten mit eget sæt, da næsten kun kan blive bedre end deres?

Mellem nybegynder, øvet og avanceret, ligger jeg nok mellem øvet og avanceret. Ville et par all-mountain hindre mine evner stort kontra et par twin-tip ski osv.?

Hvad anbefaler I?

Kommentarer Svar  
Profilbillede af Arne Bonnesen
Sv: Hvilken type ski skal jeg vælge?

Lej med en aftale om at du må skifte ski. Det er kun dig selv, der kan mærke, hvilke ski der passer til dit skiløb. Ingen ski er gode til det hele, så der er afgørende, hvad du lægger mest vægt på.
Køber du ski til små hurtige sving på pisten, vil du få problemer off-pist, og vælger du ski, som er gode off-pist, kan du opgive de korte hurtige sving på pisten.
Jeg har flere par, som er købt brugt til rimelige priser. Løber mest på et par gamle Salomon Pocket Rocket, som fungerer godt for mig i det meste af mit skiløb, men de korte hurtige sving duer de ikke til. Det er jeg så heller ikke i form til alligevel. ;-)

Profilbillede af Peter Vestergaard Lorentzen
Søg   Svar på indlæg