HVILKE OAKLEY LINSER?? - Besvar indlæg

Udfyld felterne i formularen nedenfor for at besvare indlægget på Skisport forummet.

Navn:
Email:
Gentag email:

Du modtager en e-mail fra os, i den findes et link du skal klikke på før dit indlæg kan ses.

jeg ønsker ikke at modtage mails når der skrives i denne tråd
send en mail når der svares på mit indlæg (du modtager mail ved det første svar)
send en mail når der skrives i denne tråd (du modtager mail ved alle svar)
Kasper Bay skrev:
halløjsa derude..

Jeg står med et problem som jeg mangler lidt hjælp til at løse..
Jeg har stået på ski i rigtig mange år, og er en rimelig habil løber.. men har aldrig haft de helt gode goggles.. Jeg var nede og besøge en kammerat sidste år da han var guide og prøvede hans goggles en dag.. det var jo helt vildt at kører med nogen ordenlige briller. man kunne bare se hele lortet:D

Så nu skal jeg ha købt mig nogen.. har fundet brillen, en oakley a Frame goggle. Men hvilke linser skal jeg vælge. Jeg har tænkt mig at købe en linse ved siden af den som følger med. Så jeg har en der passer kun til skyet og måske snevejr, og så en der er til solskin. Vil hellere bruge lidt flere penge på en xtra linse + lidt tid når de skal skiftes end at skulle køre middelmødigt med et par gennemsnitlige briller der passer lidt på det hele..

Har kigget på følgende linser, men ved faktisk ikke helt hvor de hører hjemme, altså om de er middel til sol eller helt kanon til sol og omvendt med skyet og sneet self. Er der eventuelt nogen der kan skrive hvad der egentlig passer til hvad og hvor gode de er? ville jo være helt perfekt hvis der var nogen der har eller havde nogen af dem så man kan få ekspertråd.

High Intensity Amber Polarized
VR28 Polarized
VR28 Black Iridium
High Intensity Persimmon
Persimmon
Black Iridium
Fire Iridium
VR50 Emerald Iridium
High Intensity Yellow
VR28

Ved godt at polarized nok er det bedste, men hvad gør det egentlig??

Håber der er nogen der har lyst til at hjælpe mig.. skal til Saalbach i uge 8.. og hvis der nu lige var nogen der os kiggede ind som kender et billigt sted man kan købe denne brille og linserne og evt os en hjelm som passer med til, så skriv det endelig os med:D

på forhånd tak for hjælpen..

hilsen Kasper
Emne:
Tekst:

Når du trykker "Opret indlæg" bliver der sendt en e-mail til dig. I denne skal du klikke linket, så kan dit indlæg ses på siden. Dit indlæg er altså først online, når du har aktiveret det.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen