Fra RX6 til Contact 9??? - Besvar indlæg

Udfyld felterne i formularen nedenfor for at besvare indlægget på Skisport forummet.

Navn:
Email:
Gentag email:

Du modtager en e-mail fra os, i den findes et link du skal klikke på før dit indlæg kan ses.

jeg ønsker ikke at modtage mails når der skrives i denne tråd
send en mail når der svares på mit indlæg (du modtager mail ved det første svar)
send en mail når der skrives i denne tråd (du modtager mail ved alle svar)
Anna Andersen skrev:
Hejsa

Jeg overvejer at lave et step up fra mine nuværende Fishcer RX6. De ski jeg primært overvejer er RX8 da jeg har været meget glad for RX6. Sælgeren mente dog at Contact 9 fra Dynastar lige må være skien til mig.

Er der nogen der har erfaringer med Contact 9? Det skal siges at jeg gerne kører stærkt og tager store carving turns for at følge med drengene :-) Jeg kan dog også godt lide at have en ski med power steering så at sige :-)

Min primære bekymring går på den meget brede snude på Contact 9'eren (12,20 på 1,58 cm versionen). Kan man tage lange carving sving på den? - og hvad med fart? Jeg skal virkelig have noget der kan klare fart. For mig ligner den lidt en ski der er mest til sjov og balade med små carving sving... Og sidst men ikke mindst: bliver den for træls at køre på med døde ben om eftermiddagen?

Håber der er nogle der kan hjælpe... Jeg vil også gerne høre om erfaringer med RX8'eren.

Mvh
Anna
Emne:
Tekst:

Når du trykker "Opret indlæg" bliver der sendt en e-mail til dig. I denne skal du klikke linket, så kan dit indlæg ses på siden. Dit indlæg er altså først online, når du har aktiveret det.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen