Erfaring med job i Val T

Emil Andersen 20/08 2013 16:26

Hej derude,

Jeg går og vil rigtig gerne på sæson i val T, men jeg mangler ligesom et job.... Så derfor ville jeg høre om der er nogle der har haft job i val T før, kender nogle som kan skaffe et job, kender nogle som mangler en medarbejder eller noget helt andet. Jeg er åbent for alt.

Hvis i er villige til at hjælpe kan i kontakte mig over mail eller mobil telefon.

Mail: Emiil--andersen@hotmail.com

Mobil: 50 56 23 31

Venlig hilsen Emil

Kommentarer:
Der er i alt 3 svar i denne forumtråd.

Rasmus Lykke Mortensen 21/08 2013 14:27

Sv: Erfaring med job i Val T

Hej Emil

Jeg var på sæson sidste år i Whistler og arbejder nu for firmaet jeg lejede bolig igennem i Canada. Firmaet hedder Season Housing, jeg ved ikke om du kender det, men vi udlejer boliger til skibumser og vejleder folk om job, visa og lignende. Når det kommer til at få job i Val Thorens kan jeg godt give dig et par råd.
Jobsøgning som skibums handler om 3 ting: Forberedelse, tidlig ankomst og tålmodighed.
Du skal selvfølgelig skrive en god ansøgning hjemmefra, du kan sende den derned hvis du finder nogle fede jobs, men det er ikke påkrævet eller nødvendigt. Hvad der derimod er en virkelig god ide er at ankomme så tidligt som muligt. Der er mange der søger job så jo før du ankommer jo bedre chancer for job. Men det er slet ikke svært at finde noget hvis man er åben og ikke for kræsen. Hvis man kommer i god tid kan man endda være heldig at få et af de virkelig fede jobs.
Tålmodighed er vigtigt da det er sjældent man får jobbet første gang man søger. Ofte kommer man tilbage samme sted 3 gange før de bliver bløde og ansætter dig. Så hvis du har tid vil jeg anbefale dig at tage af sted i god tid og finde jobbet inden området åbner så du er klar til start når sneen falder.

Vi har en del kontakter, især i Val Thorens, som vi kan anbefale dig hos før du tager afsted. Jeg håber jeg fik besvaret nogle af dine spørgsmål, hvis du har flere, eller bare vil tage en snak om livet som skibums kan du svare her eller maile mig på rasmus@seasonhousing.com

Venlig hilsen Rasmus

Emil Andersen 22/08 2013 10:20

Sv: Erfaring med job i Val T

Hej Rasmus,

Mange tak for svaret!

Det lyder meget interessant, men jeg søger helst noget hvor at man kan være sikker et job hjemmefra. Altså jobasamtaler i Danmark og så have arbejde når man kommer derned.
Kender du nogle som kan anbefales der? Ellers er jeg meget interesseret i at høre mere om hvilke ting du kan anbefale.

Hilsen Emil

Rasmus Lykke Mortensen 22/08 2013 10:51

Sv: Erfaring med job i Val T

Hej Emil

Situationen du beskriver med samtale i Danmark opstår sjældent, og kan derfor være meget hæmmende for dine sæsonplaner. Et "garanteret" job hjemmefra er kun så sikkert som du gør det til, da de altid kan fyre dig hvis de er utilfredse. Jeg vil igen opfordre dig til at finde jobbet dernede, dine chancer er langt større og du gør det nemmere for dig selv. Jeg taler af erfaring, både på egne og andres vegne. Når det er sagt så forstår jeg godt din utryghed, mange har ikke lyst til at rejse af sted uden job på forhånd.

Så kort sagt, situationen du beskriver er urealistisk for dig, men kan ske i sjældne tilfælde for folk der fx har haft 3 sæsoner samme sted, og derudover har gode forbindelser i byen. Din bedste mulighed for "jobgaranti" er at rejse med nogen der har forbindelser du kan tage fordel af.

Vi, i Season Housing, rejser hvert år i december til Val T og indlogerer vores bumser. Derefter bruger vi en uge med dem for at ryste dem sammen og vise dem rundt i byen. Vi stopper alle de steder vi har gode kontakter så folk har de bedste betingelser for at finde de rigtige jobs. Det er vores erfaring at folk der vil have jobs (og egner sig til at have det) finder job inden for få uger. Især i Val T er de glade for at ansætte Danskere.

Jeg kan ikke love dig et job, for jeg kender dig jo ikke. Men hvis du ved med dig selv at du er seriøs og kan administrere det, så vil du med 100% sikkerhed finde et job.

Jeg vil rigtigt gerne hjælpe med ansøgninger, og også med bolig hvis du beslutter dig for noget. Du skal vide at 99% af vores bumser rejser af sted hvert år uden job og 95% af dem der vil have et job, får et.

Venlig hilsen Rasmus

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen