Elektriske varmesåler.. Skal de være så dyre?? - Besvar indlæg

Udfyld felterne i formularen nedenfor for at besvare indlægget på Skisport forummet.

Navn:
Email:
Gentag email:

Du modtager en e-mail fra os, i den findes et link du skal klikke på før dit indlæg kan ses.

jeg ønsker ikke at modtage mails når der skrives i denne tråd
send en mail når der svares på mit indlæg (du modtager mail ved det første svar)
send en mail når der skrives i denne tråd (du modtager mail ved alle svar)
Jens Lund skrev:
Hejsa..

Jeg er lige hjemvendt fra den første skitur, og kan konstaterer at jeg stadig døjer med at holde varmen i mine tæer.. Så meget at det allerede begynder at være godt koldt efter den første tur op med liften.. Det gør at der ikke går meget mere end en time, før mine tær er noget nær følelsesløse.. Ret øv at stå på ski med..
Og jeg spænder alt op på støvlerne der kan spændes op, så snart jeg er i bund for at få optimalt blodomløb.. Men lige meget hjælper det tæerne dør..

Jeg endte med i vildelse at købe et par af de der kemiske tåvarmere for 40kr.. men fandt ud af at de "gik ud" når de kom ned i en kold skistøvle og blev trådt på..

Jeg er derfor nået ud i at jeg skal have mig et par elektroniske såler til mine støvler..
Men.. skal de virkelig koste 1200kr?!
Selvfølgelig er 1200kr ikke meget regnet imod al den tid jeg spilder på at få liv i mine tær.. men alligevel? Kan det ikke gøres billigere?
Og virker de overhovedet til noget? Har læst lidt på nogle norske forums at de er glade og tilfredse med dem der.. men det er både til cykling og vandring.. hvor foden ikke er spændt så godt fast som i en skistøvle..
Emne:
Tekst:

Når du trykker "Opret indlæg" bliver der sendt en e-mail til dig. I denne skal du klikke linket, så kan dit indlæg ses på siden. Dit indlæg er altså først online, når du har aktiveret det.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen