Det der med alder og være bums?

Brian Feldskov 22/12 2012 01:59

Hej skisport.dk godtfolk.
jeg har her på det sidste, besluttet mig for at jeg vil afsted som snowboardbums igen. Måske flytte permanent fra DK.
Sidst jeg var afsted en sæson var 02/03, så jeg er jo ved at være en oldtimer på 33 i dag. Når jeg kommer afsted er jeg nok nærmere de 35. Dem som jeg skal bo med vil jo sandsynligvis være noget yngre end mig, og så tænkte jeg om folk i tyverne gider at bo med en på min alder? bare svar ærligt. Om man er til ski el snowboard er mig underordnet, det burde os hedde snebums eller noget;).
Jeg er single, uden børn og jobkarriere, så jeg er klar på pudder og kickers igen snart. Det skal lige siges at jeg ikke er voksen på trods af min alder:)
Jeg sgr ik roommates med dette,det er bare lige for at få en fornemmelse for hvad jeg kan forvente. Men rykker om 2år når gælden er væk:-D

Kommentarer:
Der er i alt 1 svar i denne forumtråd.

Rikkesh 12/03 2013 11:21

Sv: Det der med alder og være bums?

Hej..

For mig betyder alderen intet overhoved.
Jeg har boet i Banff (Canada) gennem de sidste 3 år, og er godt nok hjemme i København lige pt. for at færdigøre min uddannelse.
Men I Banff lagde jeg aldrig mærke til aldersforskellen som ofte er fra 18-35, som er den alder man kan få working holiday visa. For danskere er det ældste 35år, så måske du skulle få den søgt inden du bliver 35, så du kan få et nemt visa det første år, hvis destinationen skal ligge indenfor Canadas grænser.
Jeg vil sige, at folk i Banff er ret unge af deres alder, hvis de er oppe i 30'erne. Og det er for mig fuldstændig lige meget. Man tager til disse slags byer fordi man har en fælles interesse som er en form for ekstremsport. Ski, Snowboard, Mountain Bike, Climbing etc.

Så jeg vil bare sige, KOM AFSTED, mens du kan :) Held og lykke..
Hvis du skal have lidt hjælp til at komme igang, har jeg masser af kontakter i Whistler, Fernie og flytter selv tilbage til Banff til sommer. :)

Mvh.
Rikke SH

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen