Den danske ski skole vs snowminds

Jonas Overvad Krabbenhøft 22/02 2016 13:20

Jeg står og er færdig med gymnasiet til sommer og vil gerne blive uddannet som ski instruktør op til næste ski sæson (16/17). Jeg har indtil videre kun kunne finde 2 forskellige muligheder for at tage uddannelsen: via Den danske ski skole (http://dendanskeskiskole.dk/) eller snowminds (snowminds.dk). Der er dog betydelig forskel på prisen de 2 uddannelser, er der nogle her inde der ved hvad forskelle der er? kan i anbefale den ene eller anden? eller er der måske andre muligheder?

Kommentarer:
Der er i alt 3 svar i denne forumtråd.

Jens Mathiesen 05/11 2019 13:06

Sv: Den danske ski skole vs snowminds

Jeg kan klart anbefale at gå ind og tjekke https://skiinstruktor.dk/ da de har dig bedste og billigste priser og samtidig har mange års erfaring. Derudover har de alle de rigtige løsninger til dig som gerne vil på ski sæson.

Mads Zederkof 23/02 2016 16:47

Sv: Den danske ski skole vs snowminds

Hej Jonas.
Forskellen ligger i at kurserne hos Snowminds er 3 uger og frem, hvorimod den danske skiskoles er 1 uge. Snowminds gør meget i at sørge for hele dit sabbatår. Jeg var selv afsted med Snowminds (Østrig), og kan på det varmeste anbefale det. Siden jeg var afsted er der sket meget hos dem, og der er nu rigtig mange muligheder for at planlægge dit sabbatår med skiløb hos dem. De har en bred vifte af destinationer i Østrig, og nu også Japan og Canada. Synes personligt at det var alle pengene værd!
Håber svaret kunne bruges :)

Jonas Overvad Krabbenhøft 24/02 2016 18:33

Sv: Den danske ski skole vs snowminds

Jeg har fundet ud af hvad jeg gør nu, men tak for input alligevel! :)

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen