⚡ STATUSUDSALG - ALT er nedsat - ALT skal væk ⚡

Bookning af en pension eller et helt hus

Profilbillede af Dorte Olsen

Hejsa gode skifolk er nogen der har erfaring med at leje en hel pension ,fx et hvor der vil være morgen mad med, evt halv pension , eller noget lignende ,til en 20-25 personer ( børn og voksende )

Kommentarer Svar  
Profilbillede af Jool
Sv: Bookning af en pension eller et helt hus

Thingaard skirejser har 3 pensioner i Westendorf som ligger tæt på lift og børnebakker 2 af dem passer til en gruppe af jeres størrelse hvor i kan have det hele for jer selv, de er med morgenmad, de 2 steder er ikke super luksus , men et godt sted for en familiegruppe til en fornuftig pris

Profilbillede af Dorte Olsen
Sv: Bookning af en pension eller et helt hus

Tak for svar jool,

Profilbillede af Erik Retbøll
Sv: Bookning af en pension eller et helt hus

i Saas Grund lige under Saas Fee i Schweiz (8 min) i lokal bus, har de det der hedder gruppehuse, der kan købes med og uden pension, 0mrådet er weltklasse, højeste lift 3600 moh og det er til at betale. Dansk værtinde. se venligst: https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fwww.gruppenhaus.ch%2Fen%2Fhouse%2Fgruppenhaus%2Fchalet_frohsinn%2F42%3Ffbclid%3DIwAR1lcZgRmrRP7RXFUqV9woodlhHBmJK3dNAaxkeb8I_ez5SNygk5DOPSCxE&h=AT2tBJcgFmkHz3SEYD-4eSwLYVwv_6DBOpJe2IEkllvvAejsee0lTFFO-FJgLpdbKoSsGd_yXQFwYUaqyrp1WnBMI49jBJQU-LyGCuDuvk7TyzChd0yi8-vVwnsyOOSf2oU

Profilbillede af Sattack
Sv: Bookning af en pension eller et helt hus

Hej Dorte
Har direkte kontakt til rustikalt hotel / pensionat i Livigno med plads til plus 30 personer afhængig af antal personer i værelserne. Ophold er med ½ pension, og ligger nær lift hvor der også er skiudlejning samt restaurant / cafe.
Har også kontakt til dansk skilærer, som er uddannet Maestro di Sci Italiano/Professional Ski Instructor.
Uge 7 er som regel fuld booket, men hvis interesseret i andre uger så giv blot besked. Bemærk at jeg ikke er et bureau, eller får noget ud af det andet videregivelse af egen gode oplevelser.
Ski hilsener

Søg   Svar på indlæg