Blizzard Quattro 6.9 Ti

Hej Forum
Kigger lidt på denne "Blizzard Quattro 6.9 Ti" Er der nogen der har erfaringer med den?

Kommentarer Svar  
Profilbillede af Jan Spile
Sv: Blizzard Quattro 6.9 Ti

Jeg har ikke lige erfaringer med den model, men med de modeller som er lige et niveau over, altså dem som hedder Quatro RS og RX. Begge disse ski er fremragende ski fra øverste hylde. De er super stabile og har et eminent kantgreb. Jeg har selv købt RX modellen som min Allmouintain ski efterfølgende. Jeg er helt sikker på at du får en virkelig god pisteski i Quatro 6.9 Ti.

Sv: Blizzard Quattro 6.9 Ti

Tak for svaret Jan. Jeg tror dog ikke det bliver den ski alligevel. Jeg har også kig på Blizzard SRC Racing og Atomic Redster X7. Syntes sku det er svært at vælge i den kæmpe jungel af ski. Det ender nok med jeg bare lejer et par som jeg plejer at gøre ;)

Profilbillede af Jan Spile
Sv: Blizzard Quattro 6.9 Ti

Jamen det er da svært, for alle mærker laver fremragende ski. Jeg kan bare godt lide Blizzard, så derfor køber jeg dem. Jeg har som sagt deres Quatro Rx som min allmouintain ski, og så deres world cup sl lab ski som min super piste ski. SRC har jeg prøvet, og det er en drøm af en ski, for den gode løber. Men igen, så laver Atomic, Salomon, Nordica, Rossignol, Stoeckli, Dynastar, Ficher, Elan, Kaestle, Voelkl; K2 osv allesammen virkelig gode ski. Det vigtigste er sådan set at skien passer din stil, og dit niveau.

Sv: Blizzard Quattro 6.9 Ti

Hvor køber du dine Blizzard ski henne? Syntes ikke jeg kan finde nogen der forhandler dem i Danmark.

Profilbillede af Jan Spile
Sv: Blizzard Quattro 6.9 Ti

Frank fra Steep & Deep skaffer dem hjem til mig :-) Men ellers kan man jo købe dem, de fleste steder i Østrig og Italien. Også i Norge, har jeg lagt mærke til, kan man få dem en del steder.

Sv: Blizzard Quattro 6.9 Ti

Steep & Deep, dem skriver jeg lige bag øret :) Du skal have tak for hjælpen!

Søg   Svar på indlæg