Blizzard Brahma

Overvejer stærkt at købe Blizzard Brahma, da jeg gerne vil have en ski til hele bjerget. Nogen der har erfaringer med denne ski?

Kommentarer Svar  
Profilbillede af Jan Spile
Sv: Blizzard Brahma

Hej,
Jeg havde sidste år de samme overvejelser som dig. Da jeg så var i St Anton over jul og nytår, var jeg så heldig at der var et Blizzard test telt oppe på Galzig bjerget. Så jeg fik rig mulighed for at teste deres Brahma ski op mod deres Quatro 8.4 TI. Efter et par dage med intensiv testning, i meget forskellige forhold, fandt jeg ud af at Quatro 8.4 Ti passede meget bedre som allmountain ski til mit behov. Den er genial på piste, og jeg har løbet en del i dybsne på den også, og jeg havde det faktisk bedre på den end på Brahma. Så det blev Quatro jeg investerede i. Men smag og ehag er selvfølgelig forskellig, så jeg vil anbefale at du tester selv :-)

Sv: Blizzard Brahma

Mange tak for dit svar Jan, det var meget brugbart :) Det vil jeg tage til overvejelse. Quatro 8.4 TI er en ski jeg også har kigget meget på sammen med VÖLKL RTM 84. Sidstnævnte kørte jeg på sidste år, den var vanvittig fed :)

Profilbillede af Jan Spile
Sv: Blizzard Brahma

Jeg har også prøvet Võlkl RTM 84, og det var en dejlig ski, jeg synes blot Blizzard RX er en tand bedre. Der er lidt mere spark ud af svinget, og den virker en smule mere aggressiv, som jeg godt kan lide, men igen smag og behag :-)

Søg   Svar på indlæg