Apex skistøvler ?

Søren Christensen 09/04 2018 15:07

Har lige siddet og kigget i forummet og faldt over et indlæg omkring DAHU skistøvler. Ret smarte støvler. Har så fundet en anden støvle som i princippet gør det samme, nemlig Apex XP. Nogen der har erfaringer med disse? Jeg har mine egne teorier, som jeg også havde om DAHU støvlerne og det er om de er stive nok til skiløb. Apex fås op til Flex 130...... Jeg har altid været misundelig på snowboardernes støvler ang. komfort, men vil stadig gerne stadig køre ski. Nu tænker jeg muligheden er her for at kombinere disse 2 ting. FANTASTISK hvis det fungerer. Nogen erfaringer. De anmeldelser man læser ser meget positive ud.

Kommentarer:
Der er i alt 2 svar i denne forumtråd.

Jool@stofanet.dk 12/04 2018 18:38

Sv: Apex skistøvler ?

hej RealSoren
ja de ser også spændende ud, ligger meget op ad DAHU skistøvlen når det drejer sig om design og funktion måske danner de 2 støvler basis for fremtidens skistøvler "lur mig om de ikke bliver skistøvlen om 2 år "
hilsen jool

Jan Spile 15/04 2018 10:41

Sv: Apex skistøvler ?

Håber i får dem prøvet, og høre jeres erfaringer. Jeg har dog svært ved at forestille mig, at de bare er i nærheden af det tætte fit jeg har i mine Strolz støvler. Men jeg tror godt de kan måle sig med de standard støvler jeg har prøvet. Men hvis de virker, og kan tilpasses foden så de bare sidder tight, så er det da det man skal have,

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen