Alternativ til Stöckli Laser SX

Lars Thomsen 14/01 2018 22:11

Jeg har gennem efterhånden mange år, kørt på Stöckli Laser SX og er meget glad for dem. Jeg er på jagt efter et par nye, men overvejer også alternativer. Er der nogen der kender Laser SX godt OG andre lignende typer og kan sige noget om forskellen?

Kommentarer:
Der er i alt 2 svar i denne forumtråd.

Jakob Bang Knudsen 21/02 2018 15:25

Sv: Alternativ til Stöckli Laser SX

Hej Lars,

et lidt sent svar måske, men hvis du ikke allerede har været afsted og fået lejet/købt nye ski, så kan jeg anbefale et par andre muligheder end Stöckli Laser SX. (jeg har selv løbet Stöckli de sidste 17 år og er stadig en glad ejer af et par ældre Laser AR på 175 cm.) Sidste år købte jeg et par Völkl Racetiger SL 165 cm med en drejeradius på 12,7 m. og de er heftige og krævende - specielt sidst på dagen! Ren rollercoaster og superhurtige. i år lejede jeg et par Atomic Redster S9 og de kunne også være et godt alternativ. Sidste dag byttede jeg dem til et par Atomic X7, og de var noget mere tilgivende, men hvis du er i superform, vil jeg nok anbefale Völkl eller Redster S9.

Venlig hilsen
Jakob

Jan Spile 23/02 2018 11:02

Sv: Alternativ til Stöckli Laser SX

Hej Lars,
Jeg har prøvet de fleste ski mærker i slalom kategorien (her taler jeg kun om deres top ski), og alle brands laver fremragende ski, som er værd at gå efter. Der er selvfølgelig nuance forskelle, så derfor er det selvfølgelig en god ide at prøve dem, så du ved hvad som passer dig bedst. Det er selvfølgelig også afgørende at man har teknikken og fysikken til disse ski.

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen