Rejseforum - Skirejser

Udfyld felterne i formularen nedenfor for at oprette dit svar.Er du oprettet som bruger på skisport.dk kan du med fordel logge ind inden du skriver et indlæg.
Er du ikke oprettet som bruger kan du blive det her - det er gratis

Det er ikke tilladt:
At bruge forummet til annoncering, eksempelvis udlejning af lejligheder, tagbokse og salg af udstyr

Upassende indlæg og indlæg der har til formål at reklamere for andre websites/ virksomheder vil blive fjernet uden varsel.
Du modtager en e-mail fra os, i den findes et link du skal klikke på før dit indlæg kan ses.
Jeg ønsker at blive oprettet som gratis bruger. Du kan læse mere om fordelene ved at blive oprettet som gratis bruger her.
vis min emailadresse ved indlæg
jeg ønsker ikke at modtage mails når der skrives i denne tråd
send en mail når der svares på mit indlæg (du modtager mail ved det første svar)
send en mail når der skrives i denne tråd (du modtager mail ved alle svar)
Jimmy skrev:
Øv at man ikke kan stole på at rejseselskaberne ikke skriver korrekte oplysninger på deres rejser når man søger herinde. Eks. fremkommer det hos Northlander at deres rejser med fly d. 2 Januar er INCL 6 dages liftkort, hvilket det ikke er, når man skal til at booke og betale rejsen. De undskylder sig med at de ikke kender afgangstider mm for flytiderne. Passer flytiderne (når de engang har fået dem) så med at man kan stå 6 dage på ski, skal man betale for 1 dags ekstra lift kort. Jeg har gjordt Northlander opmærksom på dette for flere måneder siden, men de vælger at være ligeglade og det fremgår fortsat at rejserne er med 6 dages liftkort. Går den så går den, Plat. Man skal også være opmærksom på at tidligere passede deres priser herinde heller ikke med priserne på deres egne hjemmeside hvor man skal booke rejsen. Dette skal man så oplyse Northlander om telefonisk og så forhandle prisen på plads, ligeledes totalt plat. Dog har de vist nok rette de fleste priser til nu.
Skriv de fem tegn du ser i det hvide billede ovenfor i feltet. Dette er for at undgå at forummet misbruges til spam/reklame
Når du trykker "Indsæt indlæg" bliver der sendt en e-mail til dig. I denne skal du klikke linket så kan dit indlæg ses på siden. Er du bruger skal du logge ind på næste side før indlægget bliver aktivt.

Tilbage til indlægget
Til forsiden af "Skirejser"
Til forsiden af forummet