Rejseforum - Skirejser

Udfyld felterne i formularen nedenfor for at oprette dit svar.Er du oprettet som bruger på skisport.dk kan du med fordel logge ind inden du skriver et indlæg.
Er du ikke oprettet som bruger kan du blive det her - det er gratis

Det er ikke tilladt:
At bruge forummet til annoncering, eksempelvis udlejning af lejligheder, tagbokse og salg af udstyr

Upassende indlæg og indlæg der har til formål at reklamere for andre websites/ virksomheder vil blive fjernet uden varsel.
Du modtager en e-mail fra os, i den findes et link du skal klikke på før dit indlæg kan ses.
Jeg ønsker at blive oprettet som gratis bruger. Du kan læse mere om fordelene ved at blive oprettet som gratis bruger her.
vis min emailadresse ved indlæg
jeg ønsker ikke at modtage mails når der skrives i denne tråd
send en mail når der svares på mit indlæg (du modtager mail ved det første svar)
send en mail når der skrives i denne tråd (du modtager mail ved alle svar)
Kurt Larsen skrev:
Hej Jens
Tjek Jeres rejseforsikring og hvis den dækker ved ændring af udenrigsministeriet´s rejsevejledning er det bare at booke nogle flybilletter f. eks. München og så leje en bil og der ligger masser af ski områder inden for 2 timers kørsel. Nu ved jeg ikke hvilken uge i taler om, men holder man sig fra uge 6 - 9 er der massen af overnatningsmuligheder også for mindre en 1 uge. Der er forøvrigt mange penge at spare hvis man booker nu (Har selv lige bestilt til kone turen uge 11 og 30 % i rabat) Drenge/kollega turen i uge 4 går i år til Østrig (Zillertal), plejer altid at være i Frankrig da uge 4 er meget billig i Frankrig, men grundet Corona usikkerheden især mht. fly er Østrig valgt da der er noget kortere at køre, hvis der ikke er/eller meget dyre flybilletter.

God ski sæson til alle selvom det jo nok bliver lidt anderledes i 2021
Kurt
Skriv de fem tegn du ser i det hvide billede ovenfor i feltet. Dette er for at undgå at forummet misbruges til spam/reklame
Når du trykker "Indsæt indlæg" bliver der sendt en e-mail til dig. I denne skal du klikke linket så kan dit indlæg ses på siden. Er du bruger skal du logge ind på næste side før indlægget bliver aktivt.

Tilbage til indlægget
Til forsiden af "Skirejser"
Til forsiden af forummet