☔ Udsalg på regntøj - Over 200 nedsatte modeller - Dag-til-dag levering 💦

Rejseforum - Skirejser

Udfyld felterne i formularen nedenfor for at oprette dit svar.Er du oprettet som bruger på skisport.dk kan du med fordel logge ind inden du skriver et indlæg.
Er du ikke oprettet som bruger kan du blive det her - det er gratis

Det er ikke tilladt:
At bruge forummet til annoncering, eksempelvis udlejning af lejligheder, tagbokse og salg af udstyr

Upassende indlæg og indlæg der har til formål at reklamere for andre websites/ virksomheder vil blive fjernet uden varsel.
Du modtager en e-mail fra os, i den findes et link du skal klikke på før dit indlæg kan ses.
Jeg ønsker at blive oprettet som gratis bruger. Du kan læse mere om fordelene ved at blive oprettet som gratis bruger her.
vis min emailadresse ved indlæg
jeg ønsker ikke at modtage mails når der skrives i denne tråd
send en mail når der svares på mit indlæg (du modtager mail ved det første svar)
send en mail når der skrives i denne tråd (du modtager mail ved alle svar)
Elsa skrev:
Hej
Er der nogen der har prøvet at bo i Santa Cristina i Val Gardena, eller kender nok til området så de sådan kan se om det ligger fint i forhold til ski og hygge eller om det er helt skidt?
Vi er 2 voksne og 2 børn (11 og 13) og vi tænker at fejre jul i Området. Har så fundet en ret billig lejlighed tæt ved Col Raiser liften, men jeg kan simpelthen ikke finde ud af om det er et godt sted. Vi vil gerne kunne går en hyggelig tur, evt. kigge i butikker og lige får et par drinks til after ski efter skiløbet på bjerget er slut. Og da det er i julen, må der gerne være lidt julestemning i byen og et par restaurenter til de dage man ikke selv gider lave mad.

på forhånd tak
Skriv de fem tegn du ser i det hvide billede ovenfor i feltet. Dette er for at undgå at forummet misbruges til spam/reklame
Når du trykker "Indsæt indlæg" bliver der sendt en e-mail til dig. I denne skal du klikke linket så kan dit indlæg ses på siden. Er du bruger skal du logge ind på næste side før indlægget bliver aktivt.

Tilbage til indlægget
Til forsiden af "Skirejser"
Til forsiden af forummet