☔ Udsalg på regntøj - Over 200 nedsatte modeller - Dag-til-dag levering 💦

Rejseforum - Skibums til skibums

Udfyld felterne i formularen nedenfor for at oprette dit svar.Er du oprettet som bruger på skisport.dk kan du med fordel logge ind inden du skriver et indlæg.
Er du ikke oprettet som bruger kan du blive det her - det er gratis

Det er ikke tilladt:
At bruge forummet til annoncering, eksempelvis udlejning af lejligheder, tagbokse og salg af udstyr

Upassende indlæg og indlæg der har til formål at reklamere for andre websites/ virksomheder vil blive fjernet uden varsel.
Du modtager en e-mail fra os, i den findes et link du skal klikke på før dit indlæg kan ses.
Jeg ønsker at blive oprettet som gratis bruger. Du kan læse mere om fordelene ved at blive oprettet som gratis bruger her.
vis min emailadresse ved indlæg
jeg ønsker ikke at modtage mails når der skrives i denne tråd
send en mail når der svares på mit indlæg (du modtager mail ved det første svar)
send en mail når der skrives i denne tråd (du modtager mail ved alle svar)
Pernille-D-Hansen skrev:
Hej Julie
Det lyder da som en formidabel ide.
Jeg har fornemmelsen af, at rigtigt mange steder i Norge har været lukket ned pga. Corona. Men stille og roligt åbner de op nu, så det er bare at tage på rundtur på de forskellige hjemmesider og kontakte hotellerne direkte.
Det kan også være en god ide at kontakte selve udlejerne, fx. på Hafjell, hvor de har en samlet reception. Og der er selvfølgelig også mulighed for at søge job i skiskoler og skiudlejninger. Så bare igang med søgningen, uopfordrede ansøgninger er vejen frem på nuværende tidspunkt.
Skriv de fem tegn du ser i det hvide billede ovenfor i feltet. Dette er for at undgå at forummet misbruges til spam/reklame
Når du trykker "Indsæt indlæg" bliver der sendt en e-mail til dig. I denne skal du klikke linket så kan dit indlæg ses på siden. Er du bruger skal du logge ind på næste side før indlægget bliver aktivt.

Tilbage til indlægget
Til forsiden af "Skibums til skibums"
Til forsiden af forummet