Rejseforum - Skiudstyr

Udfyld felterne i formularen nedenfor for at oprette dit svar.Er du oprettet som bruger på skisport.dk kan du med fordel logge ind inden du skriver et indlæg.
Er du ikke oprettet som bruger kan du blive det her - det er gratis

Det er ikke tilladt:
At bruge forummet til annoncering, eksempelvis udlejning af lejligheder, tagbokse og salg af udstyr

Upassende indlæg og indlæg der har til formål at reklamere for andre websites/ virksomheder vil blive fjernet uden varsel.
Du modtager en e-mail fra os, i den findes et link du skal klikke på før dit indlæg kan ses.
Jeg ønsker at blive oprettet som gratis bruger. Du kan læse mere om fordelene ved at blive oprettet som gratis bruger her.
vis min emailadresse ved indlæg
jeg ønsker ikke at modtage mails når der skrives i denne tråd
send en mail når der svares på mit indlæg (du modtager mail ved det første svar)
send en mail når der skrives i denne tråd (du modtager mail ved alle svar)
Kurt Larsen skrev:
Hej
Jeg er ligesom Lasse på Rossignol Hero Elite st ti. Jeg prøvede en del race carver og for mig var der ingen tvivl. Alle de venner jeg har (der løber rimeligt på ski) som har prøvet min har med det samme købt en ski magen til. Det er vel også en af de mest udpræget ski man ser på piste, ja selv i Østrig er der en ski instruktører mm. som køre Rossignol Hero, for ikke at tale om World cuppen hvor næsten 30 % køre Rosssignol i slalom, i styrløb er Head meget udbredt. God skiferie til alle og drager selv på første tur uge 4 i Portes du Soleil
Mvh
Kurt
Skriv de fem tegn du ser i det hvide billede ovenfor i feltet. Dette er for at undgå at forummet misbruges til spam/reklame
Når du trykker "Indsæt indlæg" bliver der sendt en e-mail til dig. I denne skal du klikke linket så kan dit indlæg ses på siden. Er du bruger skal du logge ind på næste side før indlægget bliver aktivt.

Tilbage til indlægget
Til forsiden af "Skiudstyr"
Til forsiden af forummet