Vinder af E-handelsprisen 2003

Vinder af E-handelsprisen 2003

Skisport.dk vandt E-handelsprisen i 2003 for bedste E-service


Formålet med E-handelsprisen er, at fremme, synliggøre og præmiere godt købmandskab praktiseret på internettet. e-handelsprisen 2003 sætter fokus på de fordele kunderne får ved at handle på nettet.

I lighed med sidste års konkurrence, er bedømmelsen baseret på en helhedsvurdering af brugervenlighed, sikkerhed, design og integration med resten af virksomheden.

Kategorien "Bedste E-service"
Prisen går til en privat eller offentlig virksomhed, som yder særlig fremragende service via internet. Med service menes ydelser, hvor kunden får klare fordele, men hvor der ikke nødvendigvis afregnes direkte over internet. Der kan være tale om købsforberedende information, prissammenligninger, information til borgerne eller finansielle services.

Dommerne sagde/skrev:
»Stor løsning, der kan det hele. Integration af al den service, der kan tænkes om skisport. Bedre start på sort løjpe får du ikke. Involverer kunderne, så du også får Antons mening om St. Anton!«

Intern1 ApS udtaler:
»Skisport.dk, der i 1998 startede som en hobby, er i dag Danmarks mest populære hjemmeside om skirejser og skiferie. Det er med stor glæde at vi nu er tildelt E-handelsprisen 2003.

Tak til alle, der er kommet med forslag til forbedringer på Skisport.dk, samt alle der har leveret indhold til siderne. Ikke mindst tak til alle deltagende rejsebureauer, annoncører, indholdsleverandører og samarbejdspartnere.

Allerstørst tak skal gå til brugerne, der har været med til at gøre Skisport.dk til en succes. Og som har været medvirkende til, at E-handelsprisen 2003 for bedste E-service blev tildelt os.

Med ønsket om mange gode Skisports-år fremover.«

        Intern1 ApS, Thomas Skou & Rasmus Skov Jensen

Læs mere om E-handelsprisen 2003 på www.ehandelsprisen.dk

Udgivet af: Rasmus Skov

Find tilbud på skirejser

Gå til toppen