Special skiture

Special skiture

Kategorien ”special-rejser” er vokset meget. Vi har forsøgt at trawle det danske marked igennem og beskriver her, hvilke muligheder du eller I har...

I de seneste år er tilbuddene blandt skirejser vokset og især kategorien ”special-rejser” er spændende. Hvis ønsket er en anderledes skiferie, så kig med her... Artiklen opdateres løbende!

Single på ski med børn

Der er rigtig mange enlige forældre, der vælger skiferien fra, fordi de måske ikke kan overskue det, eller måske i frygt for at enten barn eller voksen skal komme til at kede sig. Til dem tilbyder flere selskaber nu rejser, hvor man får mulighed for at rejse med ligesindede. Singleture med børn. Ungerne får mulighed for at lege på kryds og tværs, og de lidt ældre har pludselig nogle, som de kan løbe på ski sammen med. Så mangler du og dine børn nogle at tage på skiferie sammen med, så er dette en oplagt mulighed.

- Læs mere hos Danski.Der findes et stort udvalg i single skiferier med børn - og børnene elsker det

Single på ski uden børn

Men også for singler uden børn findes der muligheder, for skiløb er ikke kun tiltænkt børnefamilier. Singler uden børn kan jo også stå i en situation, hvor de mangler nogle at tage af sted sammen med. Derfor er der flere selskaber, der tilbyder ture for singler uden børn. Her har man som rejsende mulighed for at nyde og dele pisterne med ligesindede skientusiaster, kombineret med en masse sociale arrangementer – dog uden at det bliver en score- eller datingtur.

Luksusophold

Når kun det bedste er godt nok – fem stjernet ophold over hele linjen, hvad end det drejer sig om lejligheden/hotellet, maden eller den luksus, som du kan udnytte, når pisterne lukker. Så er du typen, der ikke vil mangle noget, eller leder du efter en mulighed for at forkæle din partner med noget ganske særligt, så har du her mulighed for at score nogle ekstra og meget vigtige point!Når man først har prøvet et afslappende spa ophold på en skidestination, vil man uden tvivl opleve det igen

Drengetur

Næste gang du sidder over en øl sammen med drengene og planlægger den kommende drengetur, om det så er en weekendtur til Hamborg eller fodbold i London, så hav lige denne her med i tankerne: hvorfor ikke tage af sted på ski med drengene? For mulighederne er der, og rejseselskaberne ved, hvor I finder de bedste pister, den bedste afterski og det vildeste natteliv.

Pudder-tur

Du kender det – jagten på den gode pudder, kombineret med familieturen et sted, hvor forholdene måske ikke altid er optimale til offpiste-skikørsel. Men hvorfor ikke i første omgang booke en tur, hvor omdrejningspunktet er pudder, pudder og atter pudder? Der er flere rejsearrangører, der tilbyder netop denne type skiferie. Så er I på jagt efter en udfordrende uge på ski, hvor pisterne kun bruges som transport-stykker mellem offpisten, så er det her lige noget for jer.Der findes rigtig mange gode offpiste ture

Skisafari

Nye lifter, pister og bjerge hver dag – hvorfor ikke? Søger du udfordrende skiløb fra morgen til aften og kan du se det spændende i at overnatte nye steder hver nat, måske endda i en hytte langt fra afterski-tonerne og de mange weissbier, så har du muligheden her. Fantastisk måde at stå på ski på – og du behøver ikke være én der spiser mavedyb pudder til morgenmad for at være med!

Senior ski

  • Er du +55 så tilbyder Sne og Snö en skiferie til Limone Piemonte
  • Udgivet af: Jesper Varming

    Find tilbud på skirejser